Z for sorry

Marit Kaldhol Samlaget 2017 70 anmeldelser

Ny hybel, nye gater, ny skule, ny klasse. Alt er nytt for Susan den hausten ho flyttar til byen for å gå på danselinja på vidaregåande. Sjølvstendige Susan, fri frå masete foreldre, ferdig med alt det gamle. Ho skal berre Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

knuti

knuti

Skrevet av 26. mars 2019 av knuti på kuk i din kano hee

denne boken er ikke noe for meg og dere bør heller ikke lese den for den er kjedelig og det er vanskelig å forstå det som skjer i boken, det ene øyeblikket er hun på et sykehus og det andre er hun i klasserommet. ikke les denne boken!!
den er bare kjedelig…..

jeg gir denne boken terningkast: 1


Sander

Sander

Skrevet av 14. desember 2017 av Sander på Harestua skole

Personlig føler jeg at boken var kjedelig, den var i tillegg vanskelig å henge med på. Ett øyeblikk ser vi henne i klasserommet også på sykehuset også en helt annen plass. Så denne boken var ikke noe for meg.

Terningkast: 2


Magnus Weinholdt

Magnus Weinholdt

Skrevet av 14. desember 2017 av Magnus Weinholdt på Harestua skole

Z for Sorry

Susan flytter hjemmefra for å følge drømmen om å drive med ballett. Dette går ikke helt som planlagt og på veien gjennom teksten møter vi karakterer som Zlatan og R. Berg, vil du finne ut mer om disse må du nok lese boken selv. Min personlige mening er at jeg synes denne boken var vanskelig å lese og at den hoppet alt for mye i tid og mellom scener. Noen ganger var hun hjemme mens andre ganger var hun på skolen. Jeg mener at denne boken ikke burde bli nominert fordi jeg synes ikke den var spennende og lese og de var det sånn at jeg ble oppslukt, slik jeg ser etter i en god bok. Etter min mening så er ikke denne boken i min type stil når det kommer til bok, så jeg anbefaler ikke denne boka. Den frister ikke å lese igjen.
Terningkast: 2


Andrea

Andrea

Skrevet av 14. desember 2017 av Andrea på Presterød ungdomsskole

Terningkast: 3
sidetall: 143

Denne boken heter Z for sorry, boken handler om en jente som er 16 år og heter Susan, Susan begynner på videregående hun flytter i en hybel, hun bor sammen med en poltidame og hun er den eneste som bryr seg og Susan. Alt blir nytt for Susan. Hun vil begynne på danselinja for hun vil ha nye venner men det går ikke så veldig bra. Foreldrene er ikke akkurat så veldig snille mot Susan de vil ikke høre på henne ,det virker som at foreldrene ikke bryr seg om Susan i det hele tatt, de er bare opptatt av seg selv. Hun virker veldig ensom siden hun ikke har noen venner og være sammen med.

Zlatan er en gutt som gikk sammen med Susan på den gammle skolen, Susan møter Zlatan han har mange problemer han også, Faren til Zlatan drikker alkohol og faren bryr seg ikke om Zlatan i det hele tatt.

Jeg sjønnte ikke boka så veldig fordi, først var hun på sykehuset og så plutselig hadde hun første dag på vidregående og da ble jeg litt forvirret. Men når man kom mer inn i boka ble den ganske spennende.


Adrian Fagerbakk

Adrian Fagerbakk

Skrevet av 14. desember 2017 av Adrian Fagerbakk på Korgen sentralskole

Z for Sorry  

Susan er 16 år og har flyttet på hybel og begynt på videregående skole. Hun tror ting går bra, men sliter med å få seg venner. Ting går ikke så veldig bra for henne likevel.

Dette er en veldig merkelig bok. Den begynner med at hun er på sykehuset, så hopper det plutselig til at hun er på sin første dag på videregående. Dette skjer hele tiden. Jeg skjønte ikke hvorfor, siden boken er ikke fordelt opp i kapittel. Den skifter plass og tema uten forvarsel.
  
En ting som var litt plagsomt og som skjedde mye, var at forfatteren skriver veldig korte setninger med punktum, rett ved siden av hverandre. "Natt. Sjukehus. Eit smalt rom. Ei seng." Det er litt av dette på stort sett hver side. Etter en stund blir man gal av det.
  
Dette er ikke en festlig bok. Den tar opp ganske seriøse tema, som f.eks voldtekt. Det var ikke ofte at forfatteren slengte en vits inn der. Så hvis du ser etter en bok som vil få deg til å le, er ikke dette den rette boken.
  
Boken er ikke skrevet på en dårlig måte. Det ble veldig vanskelig å følge med, og veldig slitsomt med de korte setningene. Men selve innholdet er ikke så dårlig. Temaene forfatteren tar opp handler hun på en god måte.  

Jeg gir "Z for Sorry" Terningkast 2.  

Vis flere anmeldelser

Til toppen