World of Spycraft 1: Mientologene

Tom Kristensen Cappelen Damm 2014 87 anmeldelser

Faren til Eric selger alt av tenkelige og utenkelige dingser som brukes i spionvirksomhet: Alt  som en som ønsker å drive med spionvirksomhet drømmer om. Det kommer godt med da venninnen Live, kommer over en kvasireligiøs sekt. Mientologene som de Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Ole Christian

Ole Christian

Skrevet av 15. desember 2014 av Ole Christian på Borge ungdomsskole

Dette er en veldig bra bok! Jeg anbefaler denne veldig, fordi dette er en Rivertonprisvinner. Dette er en veldig spennende bok med krim for ungdom. Den er også kåret til årets ungdomsbok.


Silje

Silje

Skrevet av 14. desember 2014 av Silje på Finnsnes ungdomsskole

Boken World of Spycraft handler om Live på 14 år og Eric på 16 år. en dag da Live var ute å syklet, hørte hun noen lyder som kom fra ett gammelt hus. hun ble straks nysgjerrig og fortalte Eric at hun ville etterforske hva som foregikk i huset. heldigvis for dem har Eric en far som eier et spionfirma og utsytet hans kommer til god hjelp.
boken er lett å lese, språket er enkelt og historien er brukbar. men jeg synes ikke denne boken falt den ikke helt i smak hos meg.
terningkast 3.


Sivert Vestad-Siri

Sivert Vestad-Siri

Skrevet av 14. desember 2014 av Sivert Vestad-Siri på Finnsnes ungdomsskole

World of spycraft er en bok om Live (14 år gammel goth-jente) og Eric (16 år gammel gutt fra Oslos Vestkant). De oppdager et mystisk hus, så de bestemmer seg for å stjele farens spionutstyr for å ta en nærmere titt på huset.
Boka vær ganske vanskelig og leve seg inn i, kunne være litt mer spennende, den traff ikke helt min sjanger. Språket i boka er lett å lese, boken passer nokk bedre i en eldre aldersgruppe. Jeg gir boken terningkast: 3


Eskil P. M

Eskil P. M

Skrevet av 12. desember 2014 av Eskil P. M på Tromstun skole, 9c

World of spycraft

Boken handler om Eric og Live som oppdager et mystisk hus. De prøver å finne ut hva som skjer inne i huset med faren til Eric sitt spionutstyr.

Jeg klarte ikke helt å leve meg helt inn i handlingen, men boken er spennende til tider. Språket i boken er lett å lese, men det kan bli litt voldsomt til tider. Virker som om forfatteren prøver for hardt til å få det til å bli en bok for ungdommer. Derfor vil jeg gi denne boken terningkast 4.


Hallvard Helstad

Hallvard Helstad

Skrevet av 12. desember 2014 av Hallvard Helstad på Lom ungdomsskole

"World of Spycraft" er ei bra bok med mykje spenning. Den er lettlesen, ikkje for lang og dei fleste vill like den.

Live, ei gotherjente på 14 år, som bor på østkanten av Oslo, på fritida likar ho å sykle å vere saman med bestevennen sin Eric. Erik er 16 år og bur på Oslo's beste vestkant i eit stort luksuriøst hus. Faren hans, Henry Elton, han er rik og eiger eit firma som produserer spionutstyr. Live er ute å sykler å finner eit gamalt hus i Maridalen der hun ser ein kjendis gå inn. Dette må Eric og Live finne ut av kva er. Dei "låner" spionkameraer hjå faren til Eric som dei set opp inne i huset. Seinere ser dei på filmane fra huset, dei trur ikkje sine eigne auger. Det blir bare trøbbel.

Eg opplevde boka som spanande og svert oppslukende. Det er ei bok som er morosam frå starten til slutten. Det eg ikkje var heilt fornøgd med, var att det så ofte skifta hovudperson i nesten kvart kapittel.

Eg vil anbefale boka for ungdommar i 14-15 åra.

Eg synest denne boka skal bli nominert til U-prisen.

Eg gjev boka terningkast 4.

Vis flere anmeldelser

Til toppen