Vinter på savannen

Leah Henriksen, Levi Henriksen Ena 2019 1 anmeldelse

Romanen begynner også på originalt vis: i et tre omringet av aggressive flodhester, på savannen i Kenya. I treet henger hovedpersonen Eleanor og lurer på hva som er verst å bli spist av flodhester eller å leve videre. Gradvis avdekkes Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Sara

Den var sovemedisin for meg!

Skrevet av 16. september 2019 av Sara på Kippermoen ungdomsskole

"Vinter på savannen" av Levi og Leah Henriksen handler om uvenner, sjalusi og forelskelse. Alt på en gang. Boka er ikke noe for meg, men kanskje den er for deg?

Elanor er en jente som har mistet mammaen sin. Hun er tretten år og har flest guttevenner. Hun virker snill, men liker ikke stefaren (Dag), som er gift med moren til Eleanor. De reiser til Afrika, for det hadde Dag lovet mammaen til Eleanor før hun døde. Der møtte hun en person som gir henne noe å tenke på.

Jeg synes ikke boka var bra. Den var kjedelig fordi nesten ingenting skjedde og det var lite action. Det som handlet om forelskelsen var bra. Det skulle vært mer om forelskelse. Det var bare litt om kjærlighet, og Elanor var ganske deprimert hele tiden, og da ble det kjedelig. Boka var for voksen for meg.

Jeg kan beskrive den med fire adjektiv: kjedelig, fantasiløs, litt romantisk, og litt deprimerende. Det skulle vært mer drama og romatikk. Jeg kan gi boka et terningkast to.

Til toppen