Var det det det var

Linde Hagerup Cappelen Damm 2013 21 anmeldelser

Halvannet år har gått siden vi møtte Billie sist. Det er vår og snart skoleferie. Mens Billie ble bråmoden allerede på barneskolen, har bestevenninna Nina vokst i rekordfart. Det er ikke lenger Billie som vet mest og best om voksenlivet. Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

Boka handler om en jente som heter Billie på 14 år som har vært på påskeferige hos faren sin. Hun kommmer hjem til at de nærmeste vennene hennes er helt forandra og at Pk og Nina har blitt sammen

Boka er helt grei men jeg syntes at den var litt kjederlig,
for det meste handler den om drikking og røyking.


marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

Min bokmelding

Boka handler om en jente som heter Billie og som er 14 år, hun tilbringer påskeferien hos faren sin, men når hun kommer hjem har alt forandret seg. Både vennene og livet hennes.

Jeg likte ikke boka, den var ganske kjedelig. Det er en bok som man ikke gleder seg til å lese, og derfor vil jeg ikke anbefale den til noen andre.


marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

Boka handler om en jente som heter Billie og som er 14 år, hun tilbringer påskeferien hos faren sin, men når hun kommer hjem så merker hun at alt har forandret seg med vennene og at PK og Nina har blitt sammen.

Jeg synes ikke boka var så bra etter min mening. Det skjedde ingenting og den handlet for det meste om drikking og røyking.


marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

Boken ‘’VAR DET DET DET VAR’’, handler om en 14 år gammel jente som heter Billy, vennene hennes og ungdomslivet på 80-tallet. Billy tilbringer påskeferien hennes hos faren, og når hun kommer hjem har vennegjengen hennes forandret seg ganske. De to nærmeste vennene hennes har fått kjæreste og de mister kontakten. Det hjelper heller ikke mye at bestevennen hennes Nina er sammen med PK som Billy tidligere var forelsket i. Boka handler mest om populæritet, sjalusi og kjærlighet. Det er en helt grei bok synes jeg, men den handler for det meste om drikking røyking osv. Jeg synes den skulle handlet om noe mer spennende. Man glemmer veldig lett boka, og den lever helt ikke opp til forventningene.


marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

Det var det det var

en bok om ungdoms livet og meget om rygning og dik ning jeg syntes det er fint at bogen bare gir hele det der «børn skal ikke høre om sådan noget» fingeren. den er kort så selv om du ikke kan lide den er det ikke spildt tid at læse den

Vis flere anmeldelser

Til toppen