Utegym i minusgrader

Øystein Samson Tjentland Fair 2019 13 anmeldelser

"Utegym i minusgrader" handler om Paul som er 16 år og skal begynne i ny klasse, på ny skole og i ny by. Spørsmålet han stiller seg selv første skoledag, er hva som egentlig er spesielt med ham. Han ser Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Andreas 8D

Ustabil

Skrevet av 30. oktober 2019 av Andreas 8D på Kråkerøy ungdomsskole

Forfatter: Øystein Samson
Type bok: Roman

Paul på 16 år flytter til en by og begynner på en ny skole. Han skjenner ingen der, han har lyst til å imponere dem for å få noen venner. Men han føler selv han ikke er god nok. Han føler seg midt på treet, han er deprimert.
Men så begynner han og dra på fester, etter vært blir han forelsket i en jente.

Jeg syns boken var bra, men det var mye av det samme og det ble litt kjedelig etter vært. Men boken hadde litt spenning i seg. Jeg selv skjønte ikke helt boka å meningen med den i starten, men etter vært ble den bare bedre og bedre. Det kunne skjedd mer i boka, men ellers var det en bok som fikk meg til å føle hvordan personen hadde det.

Jeg syns denne boken passer for barn fra 12+. Grunnen til det er fordi boken kan være vanskelig å forstå for barn. Jeg selv hadde kjøpt boken hvis jeg hadde hørt mye bra om den.

Terningkast: 4


Alvin

Utegym i minusgrader

Skrevet av 25. oktober 2019 av Alvin på Vågå ungdomsskole

Denne boka handler om en gutt som flytter til en ny by. Og prøver å imponere de andre folkene der. Det er mange vanskelige tegn i denne boka jeg ikke forsto. Den var ganske kjedelig. likte den ikke. jeg ville gitt boka ett terningkast 2


Pernille

Pernille

Skrevet av 25. oktober 2019 av Pernille på Kråkerøy ungdomsskole

Da alt endret seg
Forelskelse, vennskap og festing, dette er boken som har alt
Denne boken heter «utegym i minusgrader» som er en roman av Øystein Samson Tjentland. Ute gym i minusgrader handler om en gutt på 16 år med navn Paul. Han er en som føler seg midt på tre, er ikke spesielt god i noe som akkurat startet på en ny skole i en ny by. Han prøver å skaffe seg venner. Paul er en deprimert gutt som ikke vet helt hva han skal gjøre.
Min mening om boka: Dette er en bok som jeg selv ikke føler hadde så mye mening og jeg skjønte ikke så mye av hva som skjedde. Det går mye i forskjellige tider på dagen og er plutselig på en annen handling. Eller er dette en grei bok men passe mange sider så man blir ikke lei av å lese fordi det er for mange sider.
Denne boka vil jeg anbefale for ungdommer/barn som er glad i bøker som det ikke skjer veldig mye i en spenningstopp men er mer fordelt utover hele boka.
Jeg gir utegym i minusgrader terningkast 3.


Mats

Boka er ute i minusgrader!

Skrevet av 24. oktober 2019 av Mats på Vågå ungdomsskole

Utegym i minusgrader, 2 av 6.

Denne boka handlar om ein gut som heitar Paul og er 16 år, han skal begynne på ein nye skole og han har flyttet til ein ny by. Morens hans er engelsk og faren kjem frå Norge og dei er skilt og Paul er ein heilt normal person.

Det eg ikkje likte med boka var at skildringane kunne ha vore betre skildra, og det kunne ha vore fleire av dei. Det som eg likte minst med boka var at han var mest i tankane sine, skulle ønske at han prata meir og eg skulle ønske at det var meire skildringar. Det var vanskeleg å følgje med på boka for han var plutseleg heim så på skulen, så eg fekk med meg veldig lite av boka.

Det eg likte med boka var da dei gjorde narr av lærarane, det fekk meg til å småskratte.


Michael

helt passe

Skrevet av 23. oktober 2019 av Michael på Kannik skole

Utegym i minusgrader handler om paul (16) som begynner på en ny skole i en helt ny by. Han ser på seg selv som midt i treet, altså han har egentlig ingen spesielle egenskaper som han kan bruke til å imponere de nye klassekameratene hans.

Boken var ikke så vanskelig å lese og jeg gir boken terningkast 3 og jeg synes boken er for bare ungdommer.

Vis flere anmeldelser

Til toppen