Utegym i minusgrader

Øystein Samson Tjentland Fair 2019 5 anmeldelser

"Utegym i minusgrader" handler om Paul som er 16 år og skal begynne i ny klasse, på ny skole og i ny by. Spørsmålet han stiller seg selv første skoledag, er hva som egentlig er spesielt med ham. Han ser Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Gabriel

Gabriel

Skrevet 5. mai 2019 av Gabriel på Greåker VGs

Leste denne boka på et par dager, og den var virkelig god. Virkelighetsnær og svært relaterbar. Anbefales!


Reika Bernardo

Reika Bernardo

Skrevet 2. mai 2019 av Reika Bernardo på Greåker VGS

Boka "Utegym i minusgrader" er en fantastisk bok som vi ungdommer kan kjenne oss godt igjen i, den viser hvordan livet går opp og ned, strevet og det beste med å være ungdom. Denne boken ble skrevet av Øystein Tjentland, en utmerket videregående lærer som har brukt grundig observasjon gjennom ungdommer og har klart å skrive en så realistisk bok, men samtidig så klarer han å balansere mellom humor og alvorlighet. Dette er definitivt en av de beste bøkene jeg har lest og anbefales på det sterkeste!


Erik Kalmoe Langvik

Erik Kalmoe Langvik

Skrevet 30. april 2019 av Erik Kalmoe Langvik på Greåker VGS

Fantastisk ungdomsbok!
Boka "Utegym i minusgrader" viser livet til oss litt forvirra ungdommer, og gjør det på en måte som fikk meg til å både le og tenke litt. Anbefales!


Casper Draget

Casper Draget

Skrevet 26. april 2019 av Casper Draget på Greåker vgs

Utegym i minusgrader er bok uten sidestykke. Boka er en ufiltrert og realistisk gjengivelse av hvordan ungdomstiden kan være. Som leser følger du Paul gjennom tykk og tynt, godt og vondt. Den brilliante forfatteren, og videregåendelæreren, Øystein Tjentland har klart å formulere et bilde som ungdommen kan kjenne seg igjen i.
Anbefales på det varmeste


Emma Ellinor Roverso

Emma Ellinor Roverso

Skrevet 26. april 2019 av Emma Ellinor Roverso på Greåker VGS

Utegym i minusgrader er en realistisk representasjon av ungdomstiden. Skrevet av en forfatter som skjønner hvordan vi ungdommer er, kanskje bedre enn oss selv. Den er morsom og relaterbar i noen scener, så mørkere og seriøs. Nesten hemmelighetsfull, med masse rom for egne tolkninger. Man sier at "ingen leser noen sinne samme bok" og det er spesielt sant for denne boka. Tjentland greier å holde balansen mellom humor og alvor, noe som krever gode overganger og planlegging. Jeg anbefaler denne romanen for årets upris på grunnlag av hvor bra den passer målgruppen sin.

Til toppen