Under snøen

Monika Steinholm Vigmostad & Bjørke 2017 17 anmeldelser

Det er snart jul, men julestemninga har drukna under flere tonn med snø. Og mens snøen fortsetter å lave ned, stenger den veier og hjerter. Gunn prøver å klare seg uten Niklas. Jens prøver å bli forelska i Vegard. Edor Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Margit Trondmo

Margit Trondmo

Skrevet av 27. september 2017 av Margit Trondmo på Granmoen oppvekstsenter

Boka «under snøen» handler om noen personer som er forelsket i hverandre, men som vi får høre om fra aller personene. Hvert kapittel får vi høre om alle fire sine historier om kjærligheten, men fra ulike vinkler.
Jeg synes boka var verken god eller dårlig, jeg likte innholdet fordi det var variert innhold og vi møtte mange ulike personer, men jeg savnet en spenningstopp. Det skjedde ikke noe spennende gjennom boken og det gjorde den litt flat etter min mening.
Boka var lett og lese, og man trengte ikke «lese mellom linjene». Jeg vil anbefale andre og lese boka, men visst det er noen som liker grøss, vil jeg ikke anbefale den.
Jeg gir boken terningkast 4. Det er fordi jeg likte det meste i boken men det kunne vært en eller flere spenningstopper.


Therese Mikkelsen Skaar

Therese Mikkelsen Skaar

Skrevet av 25. september 2017 av Therese Mikkelsen Skaar på Harestua skole

Første gang jeg så omslaget til denne boka, hadde jeg ikke hørt om den engang. Jeg så for meg at det kom til å være en bok om overlevelse, zombier og romanse. Der tok jeg grundig feil. Omslaget var forvirrende og samsvarte ikke med innholdet til boka. Men bort ifra det, hadde jeg en bra opplevelse da jeg leste denne boka.

Under Snøen er en bok om romanse, hverdagsproblemer, foreldre som ikke forstår, misforståelser, følelsen av å være fortapt og alt annet vi ungdommer går gjennom. Og ikke nok med det, forfatteren har også skrevet på en måte som får det til å virke som om det var en ungdom selv som hadde skrevet boka.

Noen steder forstod jeg ikke hva som skjedde eller hvem som sa hva, det var litt dårlig med forklaringer. Ellers synes jeg dette er en god bok, det var en god historie. I starten var det vanskelig å forstå, men det ble tydeligere lenger ut i boken.
Under Snøen får terningkast 5 av meg.

Til toppen