Ulvehjerte (Apefjes 2)

Tor Erling Naas Cappelen Damm 2013 13 anmeldelser

Apefjesene forsvunnet fra Oslos fasader, og nyvalgt byrådsleder Britt Børretzen tar æren for at byen er ren for tagging. Martin er glad for at det hele er over, men så dukker apefjesene plutselig opp igjen. Martin vet at det ikke er han Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Sander Gaustad

Sander Gaustad

Skrevet av 30. oktober 2013 av Sander Gaustad på Kråkerøy Ungdomsskole

Bokanmeldelse:
Tittel: Apefjes 2, Ulvehjerte
Forfatter: Tor Erling Naas og Sigbjørn Lilleng
Boka handler om Martin som i den forrige boken hadde tagget ned Oslo med apeansikter på store bygninger. I denne boken har apefjesene forsvunnet fra Oslo og den nyvalgte Ordføreren Britt Børretzen tar på seg æren for at byen har blitt tagge fri. Martin er glad for at alt er over, men plutselig dukker apefjesene opp igjen. Martin er klar over at det ikke er han som har gjort det og prøver å finne «gjerningsmannen».
Boka inneholder både tekst og tegneserier som gjør den er veldig lettlest. Jeg syns ikke at det var en spesielt bra bok, ettersom jeg følte at tankegangen i historien og handlingen lå helt fjernt fra mine personlige interesser. Jeg ville antageligvis ikke anbefalt denne boka til noen av vennene mine eller jevnaldrende for den saks skyld.
Boka hadde en ganske original historie som jeg personlig ikke kunne ha funnet på selv, ideen om en gutt med utrolige fysiske evner er ikke nødvendigvis så ny, men plottet i boka vil jeg si er ganske originalt.


Remy Angell

Remy Angell

Skrevet av 28. oktober 2013 av Remy Angell på Kjøllefjord skole

Ulvehjerte (Apefjes 2)
Av: Tor Erling Naas og Sigbjørn Lilleeng

Jeg syntes teksten var litt forvirrende fordi det var litt spredt utover alt og det forvirret meg

Jeg tror temaet er apekatt fordi hele boken handler om en apegutt.

Jeg likte ingen utdrag spesielt godt fordi det virket for meg som at det sto det samme på nytt og på nytt.

Jeg ville anbefalt boken for gutter som liker tegneserie bøker som handler om aper.
Terningkast 3


Henriette

Henriette

Skrevet av 28. oktober 2013 av Henriette på kjøllefjord skole

Hold deg unna.
Jeg her lest en elendig bok som heter ”apefjes ulvehjerte2” av Tor Erling Naas og Sigbjørn Lilleeng.

Det er nr 2 i en serie, noe som gjør at det ble vanskeligere å forstå. Det er en spesiell bok fordi det var både bilder (tegneserie) og skrift. Dette gjordet at det ble vanskelig å følge med i boka fordi det ble litt frem og tilbake på hendelsene. En annen ting jeg ikke likte var at det var alt for mye bannskap i boka.

Jeg likte ikke boka, men jeg vil anbefale boka til gutter i 12-13 års alder. For den er guttete og lettlest.
Terningkast: 2


Lars Andre Geitle Nestås

Lars Andre Geitle Nestås

Skrevet av 25. oktober 2013 av Lars Andre Geitle Nestås på Voss ungdomsskule

Ulvehjerte

Forfattar: Tor Erling Naas og Sigbjørn Lilleeng
Utgjeve: 2013
Sider: 228
Sjanger: Fantasy
tema: Apetagging
terningkast: 4
tittel: Ulvehjerte

Innhald

Det er ein gut som heiter Martin og er 13 år. Han blir forfulgt av ein mann med ulvehjerte. Martin har ei apemaske. Alle trur at apefjes er død, men det er han ikkje. Han taggar teikn på veggar og tak.

Mi meining om boka

Eg syntest boka var heilt grei. Det var noko spanande og noko ikkje så spanande. Det var litt vanskeleg å forstå innhaldet. Det var litt vanskeleg å vite kven som var kven. So det var litt minus med boka. Det var og veldig bra at det var teikneseriar med i boka.
Det gjorde at det blei litt lettare å forstå teksten. Eg likte og at det var litt skyting med. Det var litt kjekt når dei var på leir med klassen. Då måtte Martin ta på seg apemaska for å redde ein liten kvalp som var inne i eit ulvebur. Han kunne blitt spist opp av ulvene, men Martin redda kvalpen i tide.

Språk

Eg syntest boka var ganske lett å lese fordi det var so stor skrift og teikneseriar. Eg følte eg blei fortare ferdig med boka enn eg trudde. Eg trur det gjekk fort å lesa fordi at det var bilete og teikneseriar. Det stod ikkje so mykkje på kvar side so du var ikkje redd for å ikkje bli ferdig med boka. Boka hadde korte og lange setningar.

Begynnelse

Den var litt rar, men han var litt kul og. Det var action og skyting. Dei rømte frå ein mann som heldt dei til fange i ein kjellar. Det var liksom ein pangstart. Det gjorde at eg fekk lyst til å lese vidare.

Forfattar

Eg synest forfattaren har gjort ein god jobb. Kanskje burde forfattaren gjort det litt lettare å forstå. Han burde heldt seg meire til Apefjes, Martin og ulvefjes.

Anbefaling

Dei som liker action, skyting og fantasy, dei bør lese boka. Ikkje berre p.g.a da, men at den er lett å lesa. Det går veldig fort å lesa.
Eg gjev ein : 4


Lennart flønes

Lennart flønes

Skrevet av 24. oktober 2013 av Lennart flønes på fræna ungdomsskole

Apefjes 2 er et halvhjertet forsøk på å lage en bok som både er tegneserie og vanlig tekst. Historien henger ikke på greip SPESIELT om du som meg ikke har lest den første. tegneserien har utrolig stygg figur design. hovedpersonen martin er en vandrende klisje bortsett fra at han er veldig sprek. teksten er ikke i samme tid som tegneserien noe som gjør det vansklig å følge med. hvis du MÅ lese denne boken så les den førsten boken først. selv om jeg ikke vet om den er bra eller ikke. forffatern kunne ihvertfall ha hatt med hva som skjedde i den første boken på starten eller på slutten. 2/6

Vis flere anmeldelser

Til toppen