Uka etter

Stein Erik Lunde Cappelen Damm 2013 16 anmeldelser

22. november 1963 blir den amerikanske presidenten John F. Kennedy skutt i Dallas, Texas. Nyheten slår ned som en bombe over hele verden, også i utkanten av Oslo der 12 år gamle Arne bor i en blokkleilighet sammen med foreldrene Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

Godt å fyre i peisen med

Denne boka er bedre en tennvæske til å fyre i peisen med, noe som er det eneste bra med denne boka. Denne boka handler om 12 år gamle Arne, etter at John F. Kennedy døde, og han var usikker på hvordan han skulle håndtere det, og han prøver å ikke tenke på det med å gjøre dumme og meningsløse ting.

Boka Uka etter er begivenhetsløs, uinteressant, men likevel troverdig og realistisk. Den kunne heller vært en saktekst om å leve på 60-tallet for da hadde vi fått mer ut av den. Jeg synes at boka er heilt meningsløs, uinteressant og den eneste grunnet til at vi må lese den, er for at vi MÅ levere anmeldelser av den.

Den eneste grunnen til boka ble publisert, er på grunn av at Norge nettopp har vært igjennom en nasjonal tragedie. Denne boka passer nok best for mine besteforeldre, siden de var tenåringer under begynnelsen på den kalde krigen. For det var en helt annen tid på den tida som ikke vi ungdommer i var tid forstår, derfor synes jeg at det er rart at den ble med i Uprisen, og enda rarere om den vinner Uprisen.

Simen, 14 år


marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

Not so great…

Boka handler om to gutter som heter Arne og Kjell, og om tida etter John F. Kennedy, den amerikanske presidenten som ble skutt i Dallas

Boka er veldig kjedelig, det er alltid stille i boka. Den var veldig trøttende, og hadde en treg start og en treg fortsettelse.

Boka var ikke verdt terningkast mer enn terningkast 3 fordi den var ikke særlig spennende. Jeg tror denne boka passer best for voksne som liker kjedelige bøker om historie og ikke har et liv.


marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

Kunne heller ha sovet!

Boka handler om to gutter som heter Kjell og Arne og presidenten i USA som har blitt skutt. Alle er triste og boka er trist.
Boka er skrevet av Stein Erik Lunde. Det høres ut som om boken er skrevet for lenge, lenge, lenge, lenge siden. Boka minner meg litt om uka etter sommer ferien, det var rett og slett bortkasta tid.
Jeg gir denne boken terningkast 2, og anbefaler ikke denne boken til noen.

Edvart, 13 år


marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

Uka etter = en bok for triste pensjonister!

Boka handler om Kjell og Arne som er venner, en president som blir skutt og noe mere, men jeg husker ikke fordi denne boka er ikke bra. Jeg måtte presse meg selv til å lese den, det var ikke noe gøy med denne boka.

Det kjennes ut som om denne boka er fra gammeldager, den er ikke det, men på språket og handlingen i boka synes jeg den ikke passer inn nå til dags.

Det eneste som var bra med denne boka var at jeg fikk julestemning. Fordi forsiden minnet meg skikkelig om jul. Jeg trenger ikke å ramse opp alle de ordene man kan bruke istede for kjedelig, for boka var rett og slett kjedelig! Hvis du går i 3 eller 4 klasse kan du kanskje lese denne boka

Karakter: 2
Anbefaler boka: Nei

Rebekka 13 år


marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

En bok for gamlehjemmet…

Jeg synes denne boka var helt utrolig gammeldags. Den var kanskje realistisk og greier, men den hadde en handling som ikke faller i smak hos ungdommer. Jeg holdt på å sovne når jeg leste den, handlingen er ikke forståelig eller spennende for ungdommer.

Boka handler om Arne og Kjell. De er venner. John F.K døde og det ble en annen stemning i hverdagen enn før. Mer av boka husker jeg egentlig ikke.

Jeg kjenner meg ikke igjen i boka i det hele tatt fordi boka oppleves som en bok fra forrige århundre som jeg ikke skjønner en meter av. Starten på boka var kjedelig, midten på boka var kjedelig og slutten på boka var kjedelig.

Grunnen til at jeg leste boka var fordi jeg måtte, og det eneste bra med boka var at forsida gav meg julestemning.

Stine, 13 år.

Vis flere anmeldelser

Til toppen