Trolljegeren

Håvard S. Johansen Cappelen Damm Illustratør: Håvard S. Johansen 2019 41 anmeldelser

Når en gård i Telemark opplever en dramatisk omplassering av et stabbur, dukker en mystisk mann opp for å etterforske. Han jakter om natta med ulovlige våpen og folk sier han jobber for staten. Er han sprut sprø, eller er Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Brage Brennsletten

Trolljegeren

Skrevet av 12. november 2019 av Brage Brennsletten på Vågå ungdomsskole

Boka handla om ein trolljeger. Det er ein som skyt eit troll. Og det er ein som forsvinn.
Det var ikkje så lett og forstå samanhengen. Det var ikkje så gode teikningar. Det var rar skrift.
Det var mykje action i boka. Det var humor i boka. Forfattaren hadde god fantasi.

Terningkast 3👍


Elias El Hifa

Ei ordentlig rævva bok!!!

Skrevet av 11. november 2019 av Elias El Hifa på Smestad ungdomsskole

«Trolljegern, myrdraugen kommer» er en bok av Håvard S. Johansen som er en lettlest tegneseriebok for barn og ungdom. boken handler om en mystisk mann som driver jakter på troll og ei jente som ikke klarer å oppføre seg. Det er ingen spenning, det er ingen ting som får meg til å le, absolutt ingenting jeg blir berørt av. Så i bunn og grunn er dette en drit kjedelig bok, uten mål og menig. Egentlig så ville jeg gitt denne boken terningkast 0, men det er ingen vanlig terning som det står null på, i tillegg så er det fine illustrasjoner og at jeg liker Tuss, Troll, Nøkken osv.. som trekker opp til en svak 2️⃣ denne boken fortjener virkelig ikke å vinne Uprisen 2019.


Nils

Jeg har jaktet på en bra bok og nå fant jeg en

Skrevet av 11. november 2019 av Nils på Smestad ungdomsskole

Trolljegeren er en bok skrevet av Håvard S. Johansen.
En mystisk fyr med en møkkete bil og ulovlige våpen som ingen har sett før dukker opp på flere steder. Når han kommer til et sted forsvinner han like fort som han kom. Noen folk sier at han jobber for staten andre sier han er jeger. Ingen vet.
Denne boka er ganske bra. Den er spennende, ikke for mye tekst, masse bilder og veldig lett å lese. Det er en tegneserie så den tar ikke lang tid å lese gjennom, men den er bra.
Den er i fantasy sjangeren og som noe annet jeg har lest. Den er jo en tegneserie som har mye av samme tingene som filmen som også heter Trolljegeren, men det skjer ikke akkurat det samme.
Jeg ville sagt at den er en bra bok den fortjener å vinne U-prisen
Terningskast: 5

Nils 9A. Smestad ungdomsskole


Iver RIndhølen

sikert den første teikneserien eg har lest ut

Skrevet av 7. november 2019 av Iver RIndhølen på Vågå ungdomsskole

Dotter til Finn som heiter Frida. Læraren hennas synest ho ikkje høyrer og følger med. Og så blir far hennar kontakta til samtale. Og læraren synest hun burde få litt fri frå skulen. Så dei har fiksa slik at ho skal blid med faren sin på jobb nokre dagar. Og Finn prøver og forklare at det ikkje er så lett. Og læraren spør kvifor?

Boka var finn med det at den ikkje var så lang. Og det er mange som liker sånne bøker. Eg likte at det var blider og det var fint illustrert. Den kom fort i gang med spennande handlingar. . Bokstavane i boka var skreve på ein slik måte at dei liksom flaut i saman. Det var nokon gonger det hoppa litt slika at det var litt vanskeleg og få med seg samanhengen.

Eg synest boka fortener ein 4


Syver Tessneset Barkenæs

Godt skrevet

Skrevet av 7. november 2019 av Syver Tessneset Barkenæs på Vågå ungdomsskole

Boka handlar om ei jente som har ein pappa som driver og jakter på troll, men så skal jenta være med å jobbe saman med kollegaen til finn.
Boka er bra fortalt du får med deg kva som skjer. Boka skulle gjerne vart lit lenger. Den sluttar ganske brått. Boka kunne ha vert meir spennande. Det er ikkje så mykje spenning i boka. Teksten og teikningane passar godt saman. Boka får terningkast 3 av meg.

Vis flere anmeldelser

Til toppen