Trolljegeren

Håvard S. Johansen Cappelen Damm Illustratør: Håvard S. Johansen 2019 3 anmeldelser

Når en gård i Telemark opplever en dramatisk omplassering av et stabbur, dukker en mystisk mann opp for å etterforske. Han jakter om natta med ulovlige våpen og folk sier han jobber for staten. Er han sprut sprø, eller er Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Ole

Trollet dør

Skrevet av 18. september 2019 av Ole på Kannik skole

Trolljegeren
Denne boka handler om en mann som jakter på troll om natten med et ulovlig våpen for å drepe trollet.

Det var litt vanskelig og lese boken fordi bokstavene var veldig små og uklare, fordi det er en tegneserie.
Jeg likte ikke boken så mye fordi den var litt kjedelig og ikke så spennende.
Det var mye banning og stygt språk i boka så jeg tror ikke boka er passende for litt mindre barn.
Boken er passende for de som liker troll og er 14 år og oppover
Terningkast : 0


Emil

Trolljegeren

Skrevet av 17. september 2019 av Emil på Smestad ungdomsskole

Boken handle kort fortalt om en mann som jakter på troll. Han jakter på natten der han bruker ulovlige våpen for å drepe trollene.

Det var en bok med få ord og mange bilder. Skriften i boken var veldig vanskelig å lese siden den var veldig uklar og liten skrift. Jeg synes at boken ikke var så interessant, fordi det var liksom «plain» bok. Det var ikke noe spesielt som skjedde. Hadde det vært mange flere sider hadde jeg ikke orket å lese den. Jeg synes boka var for barnslig for meg.


Marius Askeland

Marius Askeland

Skrevet av 9. september 2019 av Marius Askeland på Kannik skole

Trolljegeren. boken handle kort fortalt om en man som jakter på troll.han jakter på natten der han bruker ulovlige våpen for å drepe trollene.

Det var en bok med få ord og mange bilder. Skriften i boken var veldig vanskelig å lese siden den var veldig uklart og liten skrift. Jeg synes at boken ikke var så interessant. Hadde det vært mange flere sider hadde jeg lagt den fra meg etter 30 sider lest. Jeg tror denne boken passer til de som tror på troll og liker våpen. Jeg anbefale denne boken til de som er 16 og oppover siden det er veldig mye banning og stygt språk. Jeg vil gi boken terning kast 2.

Til toppen