Til ungdommen

Linn Skåber Pitch Illustratør: Lisa Aisato 2018 51 anmeldelser

Ungdomstiden er spennende, fin, morsom og noen ganger både vanskelig og rar. Foreldrene står på sidelinjen og prøver å forstå, men det er ikke lett. Det er brytningstid. Man står midt imellom. Sammen med andre og helt alene. Linn Skåber Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Insta: @benno_kira

Til ungdommen

Skrevet av 23. oktober 2019 av Insta: @benno_kira på DSO

Boken handler en Jente som heter Esther Sola som møter en gutt som hun kjenner fra Barnehagen. Han raner henne.
Jeg synes boken lidt kjedelig og hadde gav ingen lyst å lese boken.


Hei hei

Til Ungdommen anmeldelse

Skrevet av 17. oktober 2019 av Hei hei på Den tyske skolen i Oslo

Boken ‘til ungdommen’ handler om jente som møter en gutt hun gikk på barnehagen med på en bussholdeplass. De snakker sammen ganske lenge. Etter en stund raner han henne. Han stjal penger og mye annet.

Jeg synes boken var helt grei. Da jeg begynte å lese boken hadde jeg aldri trodd at den skulle ende sånn som den gjorde, som er bra 🙂 det jeg ikke likte så godt var at slutten endte veldig fort. Plutselig var han borte men alle tingene henne. Det gikk veldig fort synes jeg personelig.

Jeg anbefaler denne boken til alle som liker en liten plot twist;)


Bård Ylvisåker

Til Ungdom av Linn Skåber

Skrevet av 11. oktober 2019 av Bård Ylvisåker på DSO

Boken handler en Jente som heter Esther Sola som møter en gutt som hun kjenner fra Barnehagen. Han raner henne.

Jeg synes boken lidt kjedelig og hadde gav ingen lyst å lese boken.


Eva Norheim Schmidt

Eva Norheim Schmidt

Skrevet av 9. september 2019 av Eva Norheim Schmidt på Kannik skole

Jeg elsket Linn Skåbers bok, Til Ungdommen! Det var en lettlest bok som var interessant å lese, ikke bare fordi det var korte historier, men fordi det var relevant. Man kunne kjenne seg igjen i flere av historiene. Historiene kunne få meg til å tenke over ting jeg aldri hadde tenkt før. Jeg kunne også begynne å le av historiene. Jeg mener denne boken fortjener soleklart terningkast 6. For meg er dette en av de beste bøkene jeg har lest, og når du legger fra deg boken en dag, er det lett å begynne neste dag uten å måtte tenke lenge over hva som hadde skjedd dagen før, fordi det begynner ulike nye hele tiden. Helt klart en favoritt!


Anna Louise

Anna Louise

Skrevet av 14. mars 2019 av Anna Louise på Midstuen Skole

Til Ungdommen, av Linn Skåber
En bok inspirert direkte fra hva ungdommer har fortalt virket som en god ide. Får man nok historier vil vel alle kjenne seg igjen i minst en av historiene. Og det var en god ide også. Jeg kjente meg igjen i overraskende mange av historiene. Om ikke hele historien var sånn jeg har opplevd situasjoner var deler av de små historiene gjenkjennelige.

Boka var godt skrevet og språket var variert. Det at hele boka bestod av korte historier gjorde at man enten fikk lyst til å lese videre fordi man ville finne flere aha gjenkjennelige tekster eller man vil lese videre fordi man ville lese hva andre folk tenker om ungdomstiden.

Vis flere anmeldelser

Til toppen