Til ungdommen

Linn Skåber Pitch Illustratør: Lisa Aisato 2018 53 anmeldelser

Ungdomstiden er spennende, fin, morsom og noen ganger både vanskelig og rar. Foreldrene står på sidelinjen og prøver å forstå, men det er ikke lett. Det er brytningstid. Man står midt imellom. Sammen med andre og helt alene. Linn Skåber Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Nora Ramsvik

Beste boka jeg har lest

Skrevet av 23. oktober 2019 av Nora Ramsvik på Kannik skole

Til ungdommen er skrevet av Linn Skåber. Boka har ikke en enkelt handling, det er mange forskjellige monologer som jeg syntes gjorde boken til en bra bok. Jeg likte veldig godt at Linn Skåber har selv intervjuet ungdommer og blitt inspirert av dette. Handlingene i boka var veldig lett å kjenne seg igjen i både hos gutter og jenter

Det var ulike temaer som forelskelse, sjalusi, vennskap og sjennerelt hvordan det er å være ungdom. Når jeg leste denne boka kunne den få meg til å både smile og le derfor syntes jeg at denne boka er noe av det beste jeg har lest. Bildene i boken var med sterke fine farger og passet perfekt til handlingene. Det var veldig lett å se for seg handlingene fordi Linn Skåber skrev veldig gode sammenligninger.
Jeg vil anbefale denne boken til alle ungdommer.

Terningkast: 6


Jonna

Utrolig kjedelig, mangler futt

Skrevet av 23. oktober 2019 av Jonna på Den norsk-tyske skole i oslo

Boka handler om en gutt på 15 som savner sin døde far, han forteller hvor vanskelig det er for ham og moren.

Boka er utrolig kjedelig skrevet og har ikke noe spesielt som skjer og i begynnelsen trodde jeg at det var en jente og det ødela det litt, fordi jeg ikke skjønte det hele etter det. Det blir beskrevet mye unødvendig i boka og det mangler så mye for at man skal forstå den. Jeg fikk ikke lyst til å lese videre og den skuffet meg veldig, fordi jeg hadde forventet noe langt mye bedre. det mangler bare noe futt i teksten, kanskje noe som vender historien.
Terningkast: 1


Insta: @benno_kira

Til ungdommen

Skrevet av 23. oktober 2019 av Insta: @benno_kira på DSO

Boken handler en Jente som heter Esther Sola som møter en gutt som hun kjenner fra Barnehagen. Han raner henne.
Jeg synes boken lidt kjedelig og hadde gav ingen lyst å lese boken.


Hei hei

Til Ungdommen anmeldelse

Skrevet av 17. oktober 2019 av Hei hei på Den tyske skolen i Oslo

Boken ‘til ungdommen’ handler om jente som møter en gutt hun gikk på barnehagen med på en bussholdeplass. De snakker sammen ganske lenge. Etter en stund raner han henne. Han stjal penger og mye annet.

Jeg synes boken var helt grei. Da jeg begynte å lese boken hadde jeg aldri trodd at den skulle ende sånn som den gjorde, som er bra 🙂 det jeg ikke likte så godt var at slutten endte veldig fort. Plutselig var han borte men alle tingene henne. Det gikk veldig fort synes jeg personelig.

Jeg anbefaler denne boken til alle som liker en liten plot twist;)


Bård Ylvisåker

Til Ungdom av Linn Skåber

Skrevet av 11. oktober 2019 av Bård Ylvisåker på DSO

Boken handler en Jente som heter Esther Sola som møter en gutt som hun kjenner fra Barnehagen. Han raner henne.

Jeg synes boken lidt kjedelig og hadde gav ingen lyst å lese boken.

Vis flere anmeldelser

Til toppen