Til ungdommen

Linn Skåber Pitch Illustratør: Lisa Aisato 2018 53 anmeldelser

Ungdomstiden er spennende, fin, morsom og noen ganger både vanskelig og rar. Foreldrene står på sidelinjen og prøver å forstå, men det er ikke lett. Det er brytningstid. Man står midt imellom. Sammen med andre og helt alene. Linn Skåber Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

K.K

K.K

Skrevet av 10. november 2021 av K.K på Ungdomskole

Boken er veldig bra og morsomt, beskriver ungdomshistorie på en konkret måte. Fred, savn lykkes/mislykkes. Boken er bra og jeg vil anbefale din videre til andre ungdommer. Men det av sluttes litt brått. skulle ønsket at jeg kunne lest mer og en bedre av slutting. 5/6


Tiril Oftedal

Til Ungdommen

Skrevet av 21. september 2020 av Tiril Oftedal på Tryggheim skole

Denne boka er ei novelle samling der tekstene handlar om ungdommar. For eksempel er det ein tekst, som handlar om ei jente som ikkje er fornøgd med kroppen men ho liker en gut, guten liker å bade og vil ha med jenter. Ho er ikkje komfortabel med kroppen, så ho kjøper heller ting i kiosken til dem i håp om at han vil like henne.

I boka er det 31 andre tekster og lese. Utsida av boka passar perfekt ting tekstane som er inni boka. Eg synst boka var heilt grei å lese, fordi tekstane var ikkje så lange og det var bildar i boka.

Eg gjer boka 4/6


Angela Merkel

Angela Merkel

Skrevet av 13. desember 2019 av Angela Merkel på DSO

Boken er skrevet av Linn Skåber.
Boka handler om korleis ungdommen har det nå. Det er forskjellige temaer som livet , fred og savn. Disse temaene er ganske viktige for ungdommen å vite noe om. Eg synes det var ei bra bok , eg vil anbefale denne boka.

Terningkast 6


smilla

bokanmeldelse til ungdomen

Skrevet av 13. november 2019 av smilla på dso

Boken handlet om en familie hvor faren har akkurat død. De har forskjellige problemer og det er vanskelig å leve videre med livet sitt fordi moren er så redd.
Jeg syntes boken var bra. Den snakket om et trist og viktig thema. Forfatteren skrev sånn at man kan virkelig forstå personene. Jeg hadde lest den videre men jeg håper noe spennende kommer til skje.
terningkast 5


Louise Kroepelien

Til ungdommen

Skrevet av 13. november 2019 av Louise Kroepelien på DSO

"Til ungdommen" skrevet av Linn Skåben handler ikke om en spesiell historie, men om mange forskjellige historier fra ungdommer. Denne teksten handler om en gutt som savner sin far og hvor vanskelig det er for familien.

Jeg synes dette utdraget er fint og trist. Det er skrevet i et enkelt språk, så det er lett å forstå det som skjer. Jeg tror at man godt kan kjenne seg igjen i de små tekstene som ungdom. Likevel synes jeg at handlingen i denne historien gjentar seg og den er litt kjedelig, men jeg liker temaet. Jeg gir denne boken terningkast 3.

Vis flere anmeldelser

Til toppen