The Urban Legend: Ingen vei tilbake

Josef Yohannes Gyldendal 2017 59 anmeldelser

Læreren Malcolm T. Madiba fortsetter sin utrettelige kamp mot kriminalitet og urettferdighet under identiteten «The Urban Legend», kun bevæpnet med knyttede never, sterk rettferdighetssans og enda større mot. Etter å ha fengslet alle byens fremste kriminelle har han nå fått Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Magnus

Magnus

Skrevet av 15. desember 2017 av Magnus på Rothaugen skole

The urban legend
Det er en tegneserie bok som handler om en mann som har sterk rettferdighet sans, og han vil kjempe for alle mennesker som ikke er slem mot andre. Han får mange venner på reisene sine og han blir kjent med alle type forskjellige folk. Dette var en litt spesiell bok jeg tror den passer best for folk som ikke er så glad i bøker, og som liker tegneserier.

Jeg synes boken var helt ok men den var bra på noen punkter i historien.
jeg syn denne bok var terningkast 4. denne boken passer for alderen 12-14 det var mye blod og sener som var litt mye blod så vis man blir lett påvirket så ville
jeg ikke lest denne boken. Men det var en ganske spennende bok det var mange forskjellige skurker og mordere eller onde folk.

Det burde vært med litt mer tyver og ikke bare mordere som er overmennesker
som er super sterk og rask. det burde vært mindre slåsskamper og litt mer story
rundt det hele det gikk litt rask fra by til by fra skurk til skurk. Det var alt for mye hopping i historien og mye folk som man ville bli “kjent” med som bare kom og forsvant med en gang, altså det var mye fram og tilbake men det var en ganske bra bok


Atle Berntzen

Atle Berntzen

Skrevet av 14. desember 2017 av Atle Berntzen på Harestua skole

The Urban Legend
Boken The Urban Legend handler om en læreren som heter Malcolm, han går under en hemmelig identitet ved navn The Urban Legend som kjemper mot kriminalitet og urettferdighet. Det er en veldig spennende bok med mange spennende handlinger. Etter min mening er boken bra og har mange fine bilder som gjør det lettere og forstå teksten.
Derfor gir jeg boka terningkast 5


pernille

pernille

Skrevet av 14. desember 2017 av pernille på Sagene skole

jeg synes at denne boken er inspirerende fordi den viser at selv en helt normal person kan bli en helt, uansett hva.
boken er action fylt og lett å lese, den passer for barn over 5 og er ganske vennlig med hvordan plottet er. jeg synes at både boka og forfatteren er ganske bra.


Patric Elias Halland

Patric Elias Halland

Skrevet av 14. desember 2017 av Patric Elias Halland på Sagene skole

Denne tegneserien er veldig kul og jeg liker den


kristoffer

kristoffer

Skrevet av 14. desember 2017 av kristoffer på Sigdal ungdomsskole

boka er en samling av tegneserier. den handler om en gutt som ønsker å gjøre stedet han bor et bedre sted. for å hjelpe stedet han bor blir han en "helt" som redder dagen/uka/måneden. Jeg syntes boka var dårlig, den mangla spenning og action .
terningkast 2
jeg anbefaler boka til de som liker bøker med store bilder og lite tekst.

Vis flere anmeldelser

Til toppen