The Urban Legend: Ingen vei tilbake

Josef Yohannes Gyldendal 2017 59 anmeldelser

Læreren Malcolm T. Madiba fortsetter sin utrettelige kamp mot kriminalitet og urettferdighet under identiteten «The Urban Legend», kun bevæpnet med knyttede never, sterk rettferdighetssans og enda større mot. Etter å ha fengslet alle byens fremste kriminelle har han nå fått Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Marius

Marius

Skrevet av 14. desember 2018 av Marius på Harestua skole

Den er laget av selveste Josef Yohannes. Denne boken handler om Malcolm X og hans liv som the urban legend. jeg synes den var veldig spennende og bra med mange bilder. synes den passer til kanskje litt mindre intelligente mennesker som meg selv. Første gang jeg har kost meg når jeg har lest en bok. Jeg gir denne boken en FEIT 6'er.


Anders

Anders

Skrevet av 11. desember 2018 av Anders på Harestua skole

Denne boka handler om Malcom T. Madiba som er en lærer men han er også "the urban legend" i boka så slåss han mot skurker for å få orden i verden. jeg syns boka var spennende og jeg gir boka terningkast 4 og den passer for alder 12-14 år.


Bjørnar Gaulen fosse

Bjørnar Gaulen fosse

Skrevet av 7. februar 2018 av Bjørnar Gaulen fosse på Tastarustå skole

Boken er veldig bra og spennende. Den er en verdig oppfølger til den første sesongen. Jeg koste meg veldig med å lese den så derfor gir jeg den terningkast 6, mens jeg venter på neste sesong.


Emma Stegegjerde Uglum

Emma Stegegjerde Uglum

Skrevet av 4. januar 2018 av Emma Stegegjerde Uglum på Luster ungdomsskole

The Urban Legend (sesong 2)
Eg likte denne boka svært godt, så derfor gir eg boka terningkast 6. Det er fordi, det var ganske mykje spenning i den og det var superheltar og superskurkar med i den. Eg sjølv liker superheltar og superskurkar derfor passa denne boka meg.

Forteljinga handlar om litt forskjellig. Det er seks episodar, og alle handlar om superhelten «The Urban Legend». Han er som ein ny Superman. Han har fått alle skurkane i byen i fengsel. Den største konkurrenten hans er sjalu på The Urban Legend`s ære og oppmerksomheit. Han reiser til Oslo på ferie, men den ferien blir ikkje heilt som han trudde.

Dei fleste vil sikkert sei det er ei bok litt meir for gutar enn jenter, men eg synes denne boka var heilt super. Så viss du liker teikneserier, superheltar og superskurkar er denne boka noko for deg.


Tinius krogh eckmann

Tinius krogh eckmann

Skrevet av 18. desember 2017 av Tinius krogh eckmann på Fagerborg skole

The urban legend
denne boka handler om en mann som tror på rettferdighet. det er en tegneserie figur som slåss mot mange forskjellige skurker, blant annnet B-Gjengen, noe jeg syntes er kult fordi det er ekte gjeng. det er også kult at han drar til Oslo på ferie. så skjer det noe uventet der som gjør at han slåss mot kriminelle mennesker. boka er spennene hele veien, det er et par overraskelser her og der, som er bra. jeg kan se at folk blir lett revet med, men det var ikke helt der for meg. jeg syntes det er bra med banneord eller språket generelt. vis jeg skulle gitt denternigskast hadde den fått 3.

Vis flere anmeldelser

Til toppen