Svart regn

Mari Moen Holsve Cappelen Damm 2013 19 anmeldelser

Dimyne, Briskir og Trigg planlegger sammen med trysfelderne å infiltrere en stor samling i Forbundsborgen, der blant annet Forbundets leder, Frytilgor, vil være. Men når Briskir, som er sanndrømt, drømmer at et vulkanutbrudd vil finne sted rett ved Forbundets hovedkvarter, én Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

SVART REGN

Svart regn er en bra oppfølger av halvgudene. Boka hadde det en bok skal ha, det var mye spenning og den gir et godt inntrykk i hva som skjer. Denne boken er for alle som liker en god Fantasy bok.
Jeg anbefaler å lese bok en først, men du trenger ikke du kommer inn i handlingen etter en stund.
Jeg likte denne boken veldig godt jeg anbefaler den til alle som liker å lese, og hvis du ikke liker og lese vil du det etter denne boken.


marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

FANTASTISK GOD SKREVET!

Dimyne, Briskir og Trigg planlegger sammen med trysfelderne å infiltrere en stor samling i Forbundsborgen, der blant annet Forbundets leder, Frytilgor, vil være.

Jeg syntes boken var veldig bra, og veldig spennende.
Holsve trenger ikke lang tid for å bygge opp spenningen, noe som gjør boken ekstra bra! Boken er en super bra oppfølger til Halvgudene, som var en ganske bra bok, det også.
Dette er en bok som passer til alle aldre, og uansett kjønn, selv for de som egentlig ikke liker fantasi eller eventyr. Boka minner meg spesielt om både Ringenes Herre og Eragon, og er ikke noe langt bak noen av disse seriene.

Jeg er ikke noe spesielt fan av Norske bøker, men denne serien har virkelig overasket meg, nå tenker jeg helt annerledes når jeg leser Norske bøker.
Ser fram til å lese flere bøker i serien.
Terningkast 6 av 6! Velfortjent.


marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

Svart regn

Boken handler om Dimyne, Briskir og Trigg som er halvguder. Briskir får en drøm om et vulkanutbrudd. I drømmen ser Briskir seg selv, og søsteren Dimyne og tysfrederen Askil like ved vulkanen. Men ikke Trigg.

Jeg anbefaler boka til de som er over 12år, man trenger ikke ha lest den første boka i serien. Boka er godt skrevet og har bra spenning i seg, denne boka passer nok best til de som liker fantasy men man må ikke være en stor fan av fantasy heller.


marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

Svart regn

Boka er skrevet av Mari Moen Holsve og er på 177 sider, denne boka går under sjangeren fantasy og det er den andre boka i serien.

Problemene til karakterene i denne boken er at den synske Briskir ser at det skal bli ett vulkanutbrudd på naboøyen. Men det er ikke så farlig siden det er en fiendtlig øy. Den fiendtlige øyen er Forbundet sinn base, forbundet er erke fiendene til de snille som prøver å stoppe Forbudet. det som plager Briskir er at han selv og Dimyne er like ved vulkanen. Så de må finne ut sammen med resten av gjengen hva og hvorfor de er så nære vulkanen. Og de må finne ut hva Forbundet planlegger.
Det virker som de snille kommer til å finne ut det de trenger, men med et vulkanutbrudd like i nærheten så det hjelper ikke å somle.

jeg synes boken var nok så original, jeg har hvert fall aldri lest noe sånn som denne boken. Jeg tenker boken passer best for ungdommer mellom 12-15 år.
jeg synes boka var kjedelig, men nå har jeg aldri likt bøker noe særlig. Men for min del så er den ikke verd å lese. Jeg holdt på å sovne flere ganger mens jeg leste denne boka og jeg hadde ikke en følelse før slutten av boka. Men følelsen jeg fikk i slutten var faktisk bra, det var en spenningsfølelse siden slutten av boken var faktisk bra!
Det var veldig treg start på boka, det var mange skildringer men lite spenning/humor som ødela halve boka. Men spenningen var på topp i slutten da det var kampen om overlevelse, full vulkanutbrudd og kaos og det er bare noen som overlever. Og da var det vanskelig og ikke følge med.


marie

marie

Skrevet av 24. april 2013 av marie

Svart regn

Svart regn handler om tre søsken Dimyne, Briskir og Trigg. Moren deres er gud og pappaen deres er menneske. Så de er halvguder. I starten får Briskir en drøm at en vulkan, som kalles Villberg, får utbrudd. Det som er, er at det er bare Dimyne, Briskir og Askil der. For Trigg har fått hjemlengsel, og rømmer hjem. På veien hjem blir Trigg fanget av forbundet. Og Briskir og de andre må dra og redde henne.

Boken var veldig bra. Man skjønner en del selv om man ikke har lest den første. Den blir enklere å lese når du har kommet litt i gang. Det er veldig lett å surre med navnene og skjønne hvem som er hvem i starten. Men utover det var det en veldig bra bok. Med mye fantasi, for de som liker det. Jeg anbefaler denne boken til folk fra 12 og oppover.

Vis flere anmeldelser

Til toppen