Spøkelsene på Frostøy. Ulvene kommer

Hilde Hagerup Aschehoug 2013 8 anmeldelser

Mamma er så redd for at spøkelsene skal komme tilbake og hevne seg på Jens at hun vil sende ham til Australia. Men Jens må tilbake til Blekbo og redde pappa. Problemet er bare at noen følger etter ham gjennom Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Svak Harry Potter – etterlikning

Spøkelsene på Frostøy
Ulvene kommer

Forfatter: Hilde Hagerup
Sjanger: Fantasy

”Tror du på spøkelser, Jens?
Tror du på hodeløse barn som vandrer i natten?
Tror du på gjenferd som klynker i skogen fordi ulvene kommer?”
Spøkelsene på Frostøy – ulvene kommer handler om Jens som bor sammen med sin spøkelsesmamma. Når høsten/vinteren nærmer seg vil mamma sende Jens til Australia. Mamma er redd for at de andre spøkelsene skal komme og ta Jens med seg.

Jens har derimot andre planer. Jens skal nemlig til Blekbo for å redde pappa. På Jens’ reise skjer det mye forskjellig. Er det for sent å redde pappa?

Når jeg skulle begynne å lese denne hadde jeg store forhåpninger siden det sto bak på boken ”Endelig kan Norge få sin egen Harry Potter!”. Jeg ble skuffet, boken minnet meg ikke om Harry Potter i det hele tatt. Den var kjedelig. Det var små øyeblikk der den faktisk var litt spennende, men det gikk fort over.

Etter min mening kom boken treigt i gang, det tok lang tid før vi kom til den delen der Jens begynte ferden mot Blekbo. På Blekbo skjer det som er mest spennende i hele boken.

Fortellingen er jo fin, men jeg syns den er skrevet på en kjedelig måte. Jeg vil heller anbefale denne til noen som går på mellomtrinnet, selv om boken er ca. 315 sider.

Linn Marina Benjaminsen.


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

En bra bok

Spøkelsene på Frostøy, ulvene kommer handler om spøkelser. Det er en familie med spøkelse hvor det er bare er en gutt som lever i den familien.

Jeg syns at det var bra bok, den var lett å lese og boka hadde ikke så mange vanskelig ord. Boka var spennende, og jeg likte den veldig godt, men det var nesten så jeg ikke leste den fordi den var litt for tykk.

Boka fortelle en god historie, jeg anbefaler andre som liker skumle bøker å lese denne.

Johne, 14 år


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Tror du på spøkelser? Tror du på hodeløse barn som vandrer i natten? Tror du på gjenferd som klynker i skogen fordi ulvene kommer?

Boka er spennende og litt skummel. Den er en del av serien: Spøkelsene på Frostøy. De andre som har lest denne boka sier det samme som meg: Den er dødsgod.

Boken handler om Jens som bor på Frostøy med moren. Jens er ikke som de andre i familien fordi han er i live, mens alle andre er døde.

Jens vil bare finne faren sin som ble borte forrige sommer etter at han dro hjem. Han drar til Blekebo for å finne bestemoren som kanskje vet hvor pappaen til Jens er.

Karianne, 13 år

Til toppen