Snatch

Tor Arve Røssland mangschou 2014 19 anmeldelser

Henrik og Martin har kidnappet en rik tolvåring. De har forberedt og planlagt i flere måneder. Det virket som en god idé. Men nå…

Nå virker det ikke så smart lenger.

Hvordan skrive en anmeldelse?

Siv Hege

Siv Hege

Skrevet av 14. desember 2014 av Siv Hege på Spydeberg ungdomsskole

Forfatter: Tor Arve Røssland
Tittel: Snatch
Forlag: mangschou

Boka handler om to gutter som kidnapper ei jente med rike foreldre. Hun har alt en gutt kan drømme om. De har planlagt alt helt til punkt og prikke, men det går ikke helt som planlagt allikevel.

Snatch er en fantastisk bok! Den har alt en kunne ønske seg! Spenning, ganske så få sider og lite på hver side. Gled deg til en bok full av spenning. Forfatteren har klart å holde spenningen ut hele boka. Tror det var fra side 2 kanskje, det var spennende. Det er den første boka jeg har lest hvor forfatteren har klart å holde på spenningen og har fått det spennende gjennom hele boka. Den er verdt å lese altså. Bare elsker den altså!! Det er også noen morsomme kommentarer inne i boka også som jeg syns at gjør boka bedre. Det er egentlig ikke så veldig mye å si om den enn: JEG ELSKER DEN!!!!
Terningkast: 6
Alder: 10-14/15
Sjanger: Krim/spenning
Antall sider: 129


Steffen

Steffen

Skrevet av 12. desember 2014 av Steffen på Tromstun skole, 9c

Spenning i lange baner
Forfatteren er Tor Arve Røssland. Etter min mening så er boka litt vanskelig å forstå på begynnelsen, men jeg forstår handlingen bedre lengere ut i boka. Etter hvert ble boka bare mere og mere spennende, og jeg hadde ikke lyst til å lege fra meg boka. Jeg klarte absolutt å leve meg inn i boka, selv om det noen ganger er litt merkelig språk, men det gjør ikke at boka blir dårligere. Jeg ønsker at andre skal lese den, fordi den var veldigbra og spennende, men ikke en superbra bok.


Oskar Stundal Jevnesveen

Oskar Stundal Jevnesveen

Skrevet av 8. desember 2014 av Oskar Stundal Jevnesveen på Åretta ungdomsskole

Snatch
Snatch er en bok av Tor Arve Røssland. Boka handler om to gutter som heter Henrik og Martin. Jeg opplevde boka som en grei bok å lese. Jeg hadde ingen problemer med å forstå hva som stå der. Jeg synes boka var ganske bra. Den er kanskje kort, men god. Jeg synes andre burde lese denne boka fordi den er litt av det du ikke forventer av folk.
Jeg likte denne boka fordi det skjedde noe nesten hele tiden.
Terningkast: 4


Mathias

Mathias

Skrevet av 5. desember 2014 av Mathias på Lagård ungdomsskole

Boka handler om 2 gutter som kidnapper en jente, med rike foreldre.
De gjemmer henne på en gård langt vekke. Og krever 10 millioner fpr å slippe henne fri.

Jeg synes boka var spenndene, for det var altid noe som skjedde. Den var også lett å lese

Jeg gir den terning kast 5


andreas

andreas

Skrevet av 27. november 2014 av andreas på Lagård ungdomsskole

Boka handler om ei lillesøster var venninne med ei jente med rike foreldre. To kompiser bestemmer seg for å kidnappe den «rike» jenta og ber om penger. Det går ikke som planlagt for begge kompisene. Boka har en overraskende slutt.

Det jeg likte best med boka var slutten. Det er bra at forfatteren lager en overraskende slutt. Det som trekker boka ned litt er at spenningen kommer litt seint i boka.

Terningkast 4

Vis flere anmeldelser

Til toppen