Skyggefødt

Jan Tore Noreng Gyldendal 2014 44 anmeldelser

Fire ungdommer på flukt. «Trøblete jævler,» som Kalle sier. En nedlagt gård langt fra folk, omgitt av mørk furuskog. Perfekt for sånne som dem: skyggebarn. Men noe bor allerede i skyggene. Noe eldgammelt og farlig. Og det kravler fram ... Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse


Roy Mamutan

Roy Mamutan

Skrevet av 2. mai 2018 av Roy Mamutan på h

jeg synes denne boka var helt fantastisk! den var utrolig spennende og jeg klarte ikke å sove etter jeg hadde lest den! alle som sier at boka ikke er bra, er bare helt utrolig kresne, for denne boka, denne gir jeg terningkast 6!!!!!Lucy E. Hauge

Lucy E. Hauge

Skrevet av 15. desember 2014 av Lucy E. Hauge på Spydeberg ungdomsskole

Skyggefødt!

Forfatter: Jan Tore Noreng
Boktittel: Skyggefødt, boken er en grøsser
Utgivelses år: 2014

SKYGGEFØDT

Boken handler om fire ungdommer som heter Jon, Pia, Andreas og Kalle. De er på flukt fra vassmo gård, et sted for ungdommer som ikke har det så bra i hverdagen eller hvis foreldrene ikke orker å ha dem hjemme lenger.

Jeg synes boka ver veldig spennende fordi det var ikke så vansklig å forstå at boka var for folk som liker grøssere eller for de som liker skumle hendelser. Etter første kappittel fårsto jeg , litt av hva boka handlet om og litt om hva som kom til å skje. Jeg tror forfatteren har brukt mange banneord, ekleord og ekle hendelser for at ungdom skal ville få, lyst til å lese den. Jeg klarte ikke å legge fra meg boka en gang, fordi jeg synes den virket så bra og kul fra starten. Jeg anbefaler 13-15 åringer som liker krim og skumle bøker å lignene. Jeg gir boken ternigskast 6, fordi den var så bra og fordi den ikke var så forrvirrende med forrvirrende mener jeg at den ikke hopper fram og tilbake hele tiden og det var ikke så mange vansklige ord.


Tyra

Tyra

Skrevet av 15. desember 2014 av Tyra på Children's International School

Skyggefødt handler om fire ungdommer på flukt fra Vassmo gård. De heter Andreas, Pia, Kalle og Jon. De flykter langt inn i en skog til en fjærn gård langt vekk fra mennesker. Noe som er perfekt for sånne som dem. De er skyggebarn. Men i tilleg til det opplever de overnaturlige fenomener.

Jeg syntes boken var veldig spennende. Den var ganske ulik fra andre bøker på en bra måte. Det er veldig mye banning i boken noe som jeg syntes gjør det litt mere "virkelig" og på en måte litt mere spennende. Det jeg liker best med boken er at den blir spennende med en gang, noe som jeg syntes er bra for jeg begynner å bli lei av bøker som bruker flere kapitler på å bli spennende. Mest sannsynlig en av de mest spennende bøkene jeg har lest på lenge.

Vis flere anmeldelser

Til toppen