olav strand

olav strand

Skrevet av 9. oktober 2017 av olav strand på Sigdal ungdomsskole

boka var ganske bra men den kunne vert litt lengre.
den var litt spenans inni møllom men den kunne vert littmere spenans hele tida i stella for bare litt inni møllom
derfor gjir je boka terning kast 3


Torstein

Torstein

Skrevet av 25. september 2017 av Torstein på Sigdal ungdomsskole

Peng, jævelskap og drap.

Navn: Noia
Forfatter: Jon Ewo

Jeg synes boka var veldig bra, sjangeren på boka er actiondrama. Boka handler om Tom og kick som finner noe penger i en lexus, og velger å stikke av og forsvinne, men det skjer noen konsekvenser, kan man si.

Jeg synes boka var veldig bra og spennende. Boka er spennende, bra språk for ungdom, ganske OK story, halvveis original, Lett å forstå, Boka kunne vært litt lenger synes jeg.

Kan anbefale boka, passer for noen som liker spenning og ikke så mye tekst.
Terningkast: 5


Even Øihusom

Even Øihusom

Skrevet av 3. november 2015 av Even Øihusom på Otta Ungdomsskole

Flukt fra en morder
Tittel: NOIA
Forfatter: Jon Ewo
Forlag: Mangschou
Sjangeren er actiondrama. Boken tilhører serien Skumring som er en serie som skal være lettlest og er spenningsbøker. Boken har blitt nominert til Uprisen før.
Kick og Tom er hovedpersonene. De finner en blå bag som det er 2 millioner med svarte penger. De tar sjansen og tar pengene, men det viser seg å være sjefens penger til turen til Rio de Janeiro med Transit. Transit er broderen til sjefen. Han er en jeger. Ikke på dyr, men på mennesker.
Jeg synes boken kan få 5/4 fordi den oppfyller mange av mine ønsker. Noen av mine ønsker som boken oppfylte var at den ikke var for lang, det var mye spenning og det var en bra handling gjennom hele boken. Det jeg synes var dårlig var overskriften.


Carmen

Carmen

Skrevet av 12. desember 2013 av Carmen på Voss ungdomsskule

Bokmelding

Antall sider: 61
Forfatter: Jon Ewo
Sjanger: spenningsroman
Terningkast: 3

Hovudpersonane i denne boka heiter Tom og Kick. Dei finner ein blå bag baki den kvite Lexusen. Den blå bagen er full av sedler. Dollar og euro.
Dei trur at dei kan stikke av med pengane.
Men det er ikkje sikkert….

Eg synst at det var alt for masse banning og dreping i boka. Og slike ting liker eg ikkje so godt å lese om.

Eg synst derfor boka ikkje passer til meg, men kanskje for andre ungdommer som liker å lese om dreping og slik.


Camilla Skahjem

Camilla Skahjem

Skrevet av 12. desember 2013 av Camilla Skahjem på Voss ungdomsskule

NOIA
11.12.13
Tittel: Noia
Forfattar: Jon Ewo
Gitt ut boka: 2013
Sidetall: 61 sider
Forlag: John Grieg AS
Emne: Spenning, vold.
Terningkast: 5

Handlingsreferat:
Det er to gutar som finn ein blå bagg i ein kvit Lexus på verkstadet deira. I den blå baggen ligger det masse pengar som dei to gutane Tom og Kick har tenkt å ta. Men etter at Apache, han som eiger verkstadet finner ut av dette sender han broren hans Transit på saken. Transit prøver alt får og få tilbake dei pengane, men det er ikkje så lett. Kick og Tom gir seg ikkje, dei skal ha pengane. Transit prøver og drukne Kick og Tom i Rundevatnet, men det Kick og Tom kjem seg ut glaset før bilen treffer vatnet. Han prøver alt mulig men lykkes ikkje.

Min vurdering:
Eg likte denne boka her veldig godt, den er ganske spennande og eg får berre lyst og lese meir og meir. Det er spenning nesten i heile bok, det begynner på spenning nesten med ein gang, så det er ikkje noko kjedelig bok. Midt i historien er det veldig spennande og eg måtte berre lese vidare. Eg anbefaler og lese denne boka om du ønskjer krim og spenning. Det var lite skrift på kvar side pluss at det var tynn bok, så du vart ferdig fort, og då blir du ikkje så veldig lei av og lesa. Det var ein lukka slutt.

Vis flere anmeldelser

Til toppen