Sagaen om Ragnarok

Line Møllerop Publica Bok 2017 6 anmeldelser

Midgard er i uro. Det siste slaget, Ragnarok, nærmer seg. Femten vintre gamle Sigrid må flykte fra alt hun har kjært når hjemstedet hennes angripes. Flukten blir en skremmende reise hvor hun må ta vanskelige valg for å redde seg Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Isak

Isak

Skrevet av 21. november 2017 av Isak på Sagene skole

Sagaen om Ragnarok

Da jeg leste "Sagaen om Ragnarok" tok det ikke lang tid før jeg ble interessert i de forskjellige karakterene boken kom med. Hvis du er interessert i norrøn mytologi så tror jeg at du kommer til å like den. Jeg anbefaler boken sterkt og gir den terningkast 5.

Sagaen om Ragnarok er en fantasybok som handler om norrøn mytologi. Boka handler om jenteungen fra Dragvoll, Sigrid som har fått vite at hun er den som skal avgjøre hvem som vinner Ragnarok.

Boka starter litt treigt, men det tar ikke lang tid før spenningen øker. Spenningskurven var høy ganske ofte, men jeg ble aldri lei av det og det var ganske vanskelig å legge fra seg boka, og jeg ville hele tiden lese ett kapittel til. Historien var ganske gripende. Boka fungerer ganske bra som en helhet, jeg skulle ønske at man fikk vite litt mer om hva som skjer etter slutten.

Innenfor fantasysjangeren og norrøn mytologi så er boka ganske troverdig. Språket er veldig voksent, og det passer handlingen godt. Bokas styrke er vel at den bruker den norrøne mytologien til det ytterste.

Jeg mener at alle som liker fantasy og generelt liker spennende bøker bør lese denne boka. jeg mener også at denne boka bør bli nominert til Uprisen.

Til toppen