Så vakker du er

Brynjulf Jung Tjønn Cappelen Damm 2013 14 anmeldelser

Det er sommar og alt er annleis. Onkel Simon flyttar inn hjå Henrik og mora. Simon og Henrik har alltid hatt eit nært forhold, men no er Simon sjuk, veldig sjuk. Det er ikkje vanskeleg å sjå kva slags veg Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse


Ole-Christian Elness

Ole-Christian Elness

Skrevet av 9. desember 2013 av Ole-Christian Elness på Mølladammen

Det var bra 🙂


Ole-Christian Elness

Ole-Christian Elness

Skrevet av 9. desember 2013 av Ole-Christian Elness på Mølldammen skole

haha 🙂


Charlotte Støfring

Charlotte Støfring

Skrevet av 20. november 2013 av Charlotte Støfring på Mølladammen

Tittel: så vakker du er
Boken handler om en ung gutt som heter Henrik. Han opplever noe ganske uvanlig. Onkel Simon flytter inn på sommeren. Han blir alvorlig syk. En sommerflørt er på gang mellom Henrik og Kjersti. Hun har nettopp vært i Italia. Det er en ungdomsroman.
Jeg syntes boken var veldig vanskelig å lese, jeg forsto ikke handlingen. Teksten på sidene var skrevet på en litt rar måte men det gikk fint å lese det, bare litt uoversiktlig. Det var ingen ord som var særlig vanskelige. Jeg tror egentlig ikke at dette kan bli en spesielt populær bok, men jeg har lest verre.
Boken starter ganske spennende, på starten greide jeg faktisk ikke å legge den fra meg, man kommer nemlig rett inn i handlingen. Boken slutter ganske normalt og det var ikke så mye spenning.
Forfatteren har ikke skrevet flere bøker, men hvis hun skulle gjort noe annerledes, måtte hun ha prøvd å gjøre det mye mer spennende i hoveddelen og fått slutten litt mer interessant. Boken er skrevet på nynorsk, men det gjorde ingenting.
Anbefaler jeg boken: Nei


Anita Mikalsen

Anita Mikalsen

Skrevet av 6. november 2013 av Anita Mikalsen på Kjøllefjord skole

Den om skrev boka Så vakker du er heter Brunjulf Jong Tjønn. Romanen handler om: Henrik som er hovedpersonen har en onkel som er veldig syk han heter Simon. Henrik klarer ikke slutte tenke på Kjersti. Henrik Simon å moren til Henrik skal feire jul på hytta men det blir ikke noe av hvorfor?

Jeg syntes boka var litt lettlest, men samtidig tunglest fordi det sto veldig lite på hver side, men det sto litt hulter i bulter. Det hoppet fra det ene til det andre. Det var ikke alt som hang på grep syntes jeg. Det var sorgen som dro ned boka og så kom kjærligheten å dro den opp igjen. Det var noen spenningspunkter som gjorde boka litt spennende. Jeg anbefaler boka fordi den den hadde noen spenningspunkter som gjorde den spennende. Man skjønner ikke boka med en gang for den er litt rar i starten men så bynner det å komme seg så jeg anbefaler den.

Vis flere anmeldelser

Til toppen