Rør ikke de som sover

N.K. Lillebo Aschehoug 2019 59 anmeldelser

Emmi våkner opp og skjønner at hun er død. Hun oppdager at hun kan gå ut av kisten sin, og finner en verden under jorda der de døde lever videre. Men Emmi må finne ut hvordan hun døde og hvorfor. Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Jonas

næææææææææ

Skrevet av 16. desember 2019 av Jonas på Vågå ungdomsskole

Det handler om ei jente som døde og komer til enn underverden. mens ho er der prøver ho å fine ut tå kæm som drepte ho. det skjer ikkje så mykje. speningskurva ikkje så ofte opp. det er mykje drama. var litt spening. var drama. var litt vold. eg gir denne boka terningkast 3


Emilie

Fin historie!

Skrevet av 16. desember 2019 av Emilie på Vågå ungdomsskole

Om boka: Emmi våkner opp og skjønner at hun er død.
Hun oppdager at hun kan gå ut av kisten sin, og finner en verden under jorda der de døde lever videre.
Men Emmi må finne ut hvordan hun døde og hvorfor. Ellers kan hun ikke finne fred.
Min mening: Jeg likte boka veldig godt! Det var veldige gode skildringer, man klarte virkelig å se får seg omgivelsene og karakterene. Men, det var litt forvirrende at forfatteren gikk frem og tilbake i tid hele tiden, men det er det eneste som trekte på karakteren. Det var en fin og viktig historie!
Terningkast: 4


Ida

Rør denne boka!

Skrevet av 16. desember 2019 av Ida på Vågå ungdomsskole

Emmi er død og møter bestefaren sin att, men så finn ho ut at besteveninna hennar også er død. Korleis kan dei møtast igjen?

Denne boka var veldig spanande og eg fekk lyst til å lese vidare. Eg likte godt at forfattaren hadde datoar på dei forskjellige sidene, altså når ho var død og når ho levde. Men det var også litt forvirrande. Denne boka var trist og veldig innhaldsrik. Ho hadde interessante dialogar, morosame og gode skildringar. Eg vil anbefale denne boka, fordi ho passar til ungdommar, synest eg.

Terningkast 5/6


Iver RIndhølen

Ikkje den beste eg har lest.

Skrevet av 16. desember 2019 av Iver RIndhølen på Vågå ungdomsskole

Boka handlar om ei jente som har vert voldtatt. Og holdar det hemeleg. Boka hoppar slika at det er under jorda og når hun lever.

Boka er grei nok. Det er godt forklart det var når hun var død. Og korleis det var der. Det var ganske vanskeleg å forstå samanhengen fordi den hoppar veldig mykje frå når hun var død og var i live. Det stod dato når hun var i live og stod under jorda når hun var død men det var vanskeleg å forstå når hun var i live eller død. Og boka kom seint i gang og det var ikkje så mykje spenning i den.
Eg synest boka fortener ein 3.


sander rugsveen

ikkje rør dene boka

Skrevet av 16. desember 2019 av sander rugsveen på Vågå ungdomsskole

dene boka var ikkje någåfor meg og eg gir den eit ternigkast 2 det var ein forvirande bok og det ga ikkje så mykje meinig.

Vis flere anmeldelser

Til toppen