Recover

Torbjørn Moen Omnipax 2018 25 anmeldelser

Johannes – Josse blant venner – har en eneste oppgave i livet akkurat nå. Og det er å komme over Linda Røyse. Kompisen Truls vet råd. Han googler gode selvhjelpstips for folk i sorg og krise, og drar Josse med Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Mille

Mille

Skrevet av 4. desember 2018 av Mille på Landøya ungdomsskole

Sjanger: Kjærlighet, drama

Boken handler om 15 år gamle Johannes (Josse blant venner) som er sammen med en jente som heter Linda Røyse. Johannes er veldig glad i henne men etter en filmkveld hos Kaja i C-klassen innser Linda Røyse at hun ikke vil være kjæresten til Johannes mer. Hun slår opp med Johannes og han får kjærlighetssorg og prøver å få Linda Røyse tilbake. Boken handle for det meste om hvordan Johannes kommer seg over Linda Røyse

Jeg synes at boken var best på starten fordi det var da det skjedde mest. Selv om det var mye om det samme så fikk forfatteren det til å virke spennende, jeg fikk lyst til å vite hva som ville skje selv om det ikke var noe stort plott. Noen gangen så syntes jeg at forfatteren forklarte ting mer enn han burde.

boken hopper litt frem og tilbake i tid og det kan bli litt forvirrende noen gange, men man skjønner det etter hvert.

Jeg gir boken Terningkast: 5


Alma

Alma

Skrevet av 3. desember 2018 av Alma på Orstad skole

Denne boken handler om Johannes (Josse) på 15 år som nettopp har gjort det slutt med kjæresten Linda Røyse. Han har enda følelser for henne og boken går ut på at han skal komme seg over Linda.
Boken har en bra start og jeg likte innholdet. Kunne hatt litt mer variasjon men den var veldig lett å lese. Beskrivelsene var bra men ble noen ganger litt for detaljerte og ble litt mye. Slutten var også veldig bra og jeg likte at du måtte tenke selv hva som skjer etterpå.
Terningkast 4.


Maren

Maren

Skrevet av 30. november 2018 av Maren på Stuenes skole

RECOVER

Jeg synes denne boken er ganske kjedelig, det skjer ikke noe spesielt. Det eneste Josse gjør er å prøve og komme over Linda Røyse … det høres ganske kjedelig ut spør du meg.
Jeg tror litt av problemet er at jeg ikke klarer å sette meg inn i sitasjonen til Johannes\Josse for jeg ikke har vært i en sånn situasjon før, så da blir det litt vanskelig å se det for meg.
Jeg synes at det var veldig gode beskrivelser men det ble litt for mye. Forklaringene hadde litt for mye info, det ble litt som en dagbok som bare en person skal lese.
Jeg synes boken hadde på en måtte litt levende følelser som bare folk som har vært i den sitasjonen kan forstå. De forteller også noen historier om Josse og Linda.
I Denne boken skjedde det ikke noe spennene så dette var en bok jeg ikke kommet til å lese igjen.

Jeg gir denne boken terningkast:
Det som var bra med denne boken
var at det var veldig levende
beskrivelser av følelser.
Så jeg gir boken terningkast 1.


Vilde Emilie Tollefsen

Vilde Emilie Tollefsen

Skrevet av 30. november 2018 av Vilde Emilie Tollefsen på Stuenes skole

RECOVER
Boka hadde en veldig bra start. Det er tre hoved personer istedenfor en. Det var litt kjedelig når boka hadde samme tema hele tiden. Det sto litt stille før det gikk videre. Det var litt for mye detaljer. Boka er ganske langdrad, det blir fort ganske kjedelig.
Boka handler om josse (Joss) og Linda Røyse, de har et forhold. Linda Røyse gjør det slutt, og Joss blir helt fra seg. Han må prøve å komme over kjærlighetssorgen med god hjelp fra vennen sin Truls.
Karakter 2.


Julie

Julie

Skrevet av 26. november 2018 av Julie på Husnes ungdomsskole

Recover handlar om ein gut kald Johannes ( Josse blant venner) heile boka handlar eigentleg om at Johannes må komme seg over Linda røyse. Eg synest denne boka var veldig lett å lese og den va også veldig realistisk om korleis det er å være ungdom. Men eg synest sjølv at den ikkje var så spennande, det kunne kanskje skjedd lit meir ting som eg bare måtte finne ut av kva som stod vidare. Så eg gjer boka terningkast 5.

Vis flere anmeldelser

Til toppen