Plastpinner juger ikke

Lise Knudsen Gyldendal 2018 45 anmeldelser

Kari er i sorg og betatt av Jon på samme tid.

I et poetisk og knapt språk skriver Lise Knudsen fram et rått, ømt og troverdig portrett av ei jente på grensen til voksenlivet.

Hvordan skrive en anmeldelse?

Michael

Michael

Skrevet av 15. november 2018 av Michael på Vadsø ungdomsskole

Michael
Plastpinner juger ikke
Boka er skrevet av Lise Knudsen. Den er i 1.person og har 84 sider. Boka er veldig kort fordi den har så lite skrift på vær side, Starten av boka var ikke så lett å forstå men når jeg kom litt inn i boka så ble det lettere. Boken handler om en liten jente som heter Kari som sliter med kropspress og hun sliter også mye med sorg etter at moren gikk bort. I boken er hun forelsket i Jon og får seg mange overraskelser, og vanskelige valg hun må ta.
Terningkast:3


Julie

Julie

Skrevet av 15. november 2018 av Julie på Husnes ungdomsskole

Plastpinner juger ikkje handler om ei jente som heiter Kari som har kroppspres men er samtidig forelska i Jon.
Boka får terningkast 2 fordi eg forstod ingenting av den og den gidde ikkje heilt meining. Den kom aldri til poenget og for å forstå boka må du klare å lese mellom linjene.


Matilde Hersvik

Matilde Hersvik

Skrevet av 13. november 2018 av Matilde Hersvik på Torstad ungdomsskole

Boka "Plastpinner juger ikke" handler om Kari som bor sammen med faren og broren Olav. I tillegg til at Kari bærer en sorg, er hun også betatt av Jon. Og etterhvert må hun ta en viktig avgjørelse, som kan forandre livet hennes.
Jeg syns boka var bra, men den var skrevet på en rar måte. På starten skjønner man ikke så mye, men etter at man har lest ferdig boka, så skjønner man mer. Boka var kort og lettlest.
Terningkast: 4


Maren Helen

Maren Helen

Skrevet av 13. november 2018 av Maren Helen på Brandbu ungdomsskole

Plastikkpinner juger ikke
Jeg gir terning kast 2 fordi den var kjedelig og litt spennende, men det var ikke noe for meg. i midten i boka så bli det mer og mer innvikla, så man skjønner ikke helt hva som skjer. Boka var lett å lese, kort og fulldeig mellom setningene. derfor gir jeg en terningkast 2


mai

mai

Skrevet av 13. november 2018 av mai på Torstad ungdomsskole

Plastpinner juger ikke

Plastpinner er en kort, lettlest bok skrevet av Lise Knudsen. Boka er 84 sider lang, og har 6 kapitler. Forlaget til Plastpinner juger ikke er Gylendal.

Boka handler om en jente som heter Kari. Kari er trist, fordi moren hennes har dødd, så det er bare henne og faren igjen. Kari drar på fest, og ender opp gravid med barne til john, som hun har vært forelsket i. Dette fører til at Kari må ta et valg, skal hun beholde barnet? Kari prøver og ringe John, men får ikke svar. Kari må da ta et valg alene, som har en stor betydning for resten av hennes framtid.

Jeg synes boka var forvirrende, og litt for kort. Jeg synes det var så mye beskrivelser og poetiske uttrykk, at jeg ikke klart å følge med i hva som skjedde i boka.

Jeg gir boka terningkast 2

Vis flere anmeldelser

Til toppen