Plastpinner juger ikke

Lise Knudsen Gyldendal 2018 45 anmeldelser

Kari er i sorg og betatt av Jon på samme tid.

I et poetisk og knapt språk skriver Lise Knudsen fram et rått, ømt og troverdig portrett av ei jente på grensen til voksenlivet.

Hvordan skrive en anmeldelse?

Dominika

Dominika

Skrevet av 7. desember 2018 av Dominika på Brandsfjord skole

Plastpinner juger ikke

Boka forteller om livet til Kari som blir gravid. Hun er på grensen til voksenlivet. Mange kvinner kan kjenne seg igjen i Karis situasjon.

Denne boka var kort. Den hadde bare 84 sider med lite tekst på sidene. Den tok ikke langt tid til å lese. Boka var kjempe bra skrevet og jeg likte den.

Terningkast: 5


Siri

Siri

Skrevet av 6. desember 2018 av Siri på Brandbu ungdomsskole

Plastpinner juger ikke.

Denne boken handler om Kari som blir gravid. Den er skrevet med lite tekst på hver side. Den tok ikke lang tid å lese, og den var interesant. Man kan kjenne seg igjen, og dette er noe unge kvinner kan slite med.

Jeg gir den terningkast: 5


Lina

Lina

Skrevet av 6. desember 2018 av Lina på Brandbu ungdomsskole

Plastpinner juger ikke

“Plastpinner juger ikke” er en litt annerledes bok, men jeg liker det. Den handler om Kari som er på grensen til voksenlivet og om hennes liv. Man blir godt kjent med Kari og hennes tanker. Boka hadde lite tekst på hver side, men den var ikke lettlest. Man måtte lese litt mellom linjene for å forstå boken. Forfatteren skriver veldig bra og på en måte som gjør at man må tenke over hva man har lest. Forsiden på boken er veldig fin og fikk meg til å lese boken. Jeg anbefaler denne boken og gir den terningkast 5.


Ida Sofie

Ida Sofie

Skrevet av 5. desember 2018 av Ida Sofie på Fløysbonn skole

Plastpinner juger ikke

Jeg syntes at denne boka var kort. Den hadde bare 84 sider med lite tekst på sidene.

Men av det vi fikk lese syns jeg at den var bra. Det er skrevet som dikt på hver side, det handler om sorg og kjærlighet.

Boken starter med at vi får vite at moren ikke kommer hjem. Hovedpersonen heter Kari.

Kari er på vei inn i voksenlivet .

Boken er skrevet på en bra måte

Terningkast: 5


Majka

Majka

Skrevet av 5. desember 2018 av Majka på Fløysbonn skole

Boken "plastpinner juger ikke" handler om Kari som er på vei inn i voksenlivet. Hun må ta et stort og viktig valg, og kunne ønske moren var der for å hjelpe henne.

Boken er veldig kort og det går raskt å lese den. Selv brukte jeg bare en skoletime på den. Det er bare 84 sider og veldig lite tekst på sidene. Jeg synes boken kunne vært mer beskrivende og hatt mer spenning, så man lever seg mer inn i handlingen. Man må lese mye mellom linjene for å forstå boken.

Vis flere anmeldelser

Til toppen