Ord som slutter på skap

Sanne Mathiassen 2019 2 anmeldelser

Når jeg-personen blir dumpet av samboeren, reiser hun først hjem til farmoren. Men det er begrenset hvor lenge man kan spise suppe og vente på en far som aldri kommer, og da er det kanskje like greit å flytte inn Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Ingvild

Vanskelig å legge fra seg!

Skrevet av 17. september 2019 av Ingvild på Smestad ungdomsskole

«Ord som slutter på skap» er en bok som er skrevet av Sanne Mathiassen. Den handler om «jeg» personen som blir dumpet av kjæresten. Og det er ikke så lett når hun har en pappa som nesten er borte hele tiden. Etterhvert bestemmer hun seg for å flytte inn i garderobeskapet til kjæresten, men problemet er bare at han har fått seg en ny kjæreste.

Jeg syntes at boken var ganske bra. Det jeg likte med den var at den var veldig lettlest, enkle greie sider og at den ikke var for lang. Den var veldig spennende, og det var vanskelig å legge fra seg boken. Det jeg syntes var dårlig var at den skifta veldig ofte fortid og nåtid, og det var vanskelig å skille om hun snakket om faren eller eks kjæresten.
Den starta litt kjedelig, men ble veldig bra litt lenger ut i boken.
Derfor gir jeg denne boken terningkast 5.


Isabel

En gal eks

Skrevet av 17. september 2019 av Isabel på Kippermoen ungdomsskole

"Ord som slutter på skap" handler om en jente som ble dompet av en gutt, så hun bestemmer å bryte seg inn i huset hans og setter seg i skapet hans. Hun spionerer på han og hans nye kjæreste.

Jeg likte denne boken veldig godt, og jeg likte veldig hvor gal hovedpersonen var. Det var en spennende men også en rar bok. I denne boken får hun en dagbok av faren sin som hun bruker å skrive i mens hun er i skapet. Hun skriver fult av ord som slutter på skap. Jeg synes hun var rar som luktet på klærne hans mens hun var I skapet. Det var artig humor I boken.

Jeg synes dette var en rar, morsom og interesang bok, derfor gir jeg denne boken en terningkast 5.

Til toppen