Oppdrag Mars 2

Jørgen Brekke Aschehoug 2017 16 anmeldelser

Tolv utvalgte ungdommer gjør seg klare til å dra til Mars, for å slutte seg til de voksne som allerede er der. Men Østtsarriket rasler med sablene, de okkuperer Norge. Like før de tolv er klare til å dra fra Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Adrian Mariusz Szymanski

Adrian Mariusz Szymanski

Skrevet av 30. november 2017 av Adrian Mariusz Szymanski på Ringshaug ungdomsskole

Jeg syntes denne boka var litt spennende på starten men den boka ble litt kjedelig
når jeg kom litt lengre i boka

jeg vil anbefale boka for undommer på 13-15 år eller på noen som liker spenning.
Jeg velger å gi boken et terningkast 3 fordi jeg syntes ikke noe om denne type bøker.


Arthur William Balteskard

Arthur William Balteskard

Skrevet av 28. november 2017 av Arthur William Balteskard på Grov skole

Reisen, andre boken i oppdrag mars serien

Forfatter: Jørgen Brekke

Oppdrag mars, Reisen er en bok om ungdommer som skal reise til mars. Det er sendt opp voksne mennesker i forveien som begynner på de to koloniene som Ungdommene og de voksne skal bo i. Tesarens øyne er en organisasjon som jobber mot at folk skal reise til mars og leve der. De skaper terrorisme for å prøve å forhindre turen. Ungdommene må reise opp til månen og leve der et par uker. Terroristene kommer seg til månen og ødelegger basen. Ungdommene må reise i full fart opp til Mars.

Jeg synes boken var kjempebra, mye action og jeg klarte å se for meg alt som skjedde. Boken er helt super og jeg gir boken terningkast: 6


Markus Melvold

Markus Melvold

Skrevet av 23. november 2017 av Markus Melvold på Ringshaug ungdomsskole

Oppdrag Mars – Reisen 2 – Jørgen Brekke

Jeg syntes denne boka var bra i starten men etter hvert i historien ble boka mer kjedelig

Jeg vil anbefale denne boken for ungdommer på 14 år og opp som er interessert i spenning og lignende. Jeg velger å gi boken et terningkast 4 fordi jeg syntes ikke noe om denne type bøker.


Kjerstin Granås

Kjerstin Granås

Skrevet av 10. november 2017 av Kjerstin Granås på Rosten skole

Oppdrag Mars – Reisen 2 – Jørgen Brekke

Boken er nummer to i en serie og handler om en gruppe ungdommer som skal bli sendt til en koloni på mars og bo der med andre kolonimedlemmer, men de møter på flere problemer med fremmede spioner og oppdraget deres blir vanskelig.

Boken er spennende fra starten av men daffer av litt i slutten etter min mening, og i tillegg er dette bok nummer to i en serie å jeg har ikke lest første boken så jeg følte jeg manglet en del av historien. Ellers er boken spennende og det skjer mye, den er noe vanskelig og forstå til tider og er litt tunglest. Boken er ellers veldig original og jeg har ikke lest mange slike bøker.

Jeg vil anbefale denne boken for ungdommer på 14 år og opp som er interessert i spenning og lignende. Jeg velger å gi boken et terningkast 4+ for den ble litt langdryg innimellom og det ble tungt å komme videre i boken.


Line Gunnesmæl

Line Gunnesmæl

Skrevet av 9. november 2017 av Line Gunnesmæl på Rosten skole

Boka handlet om en gjeng med ungdommer som skulle til mars. På veien oppstod det noen problemer som de måtte løse selv. Den er bok 2 i en serie og er en sci-fi bok.

Jeg synes boka var helt grei. I starten var det litt forvirrende for du skjønte ikke helt hva som skjedde.Det hadde kanskje hjulpet med et slags sammendrag fra den første boka i serien. Den var passe lang. Det var en jevn spenning gjennom hele boka men det var ikke noe vendepunkt/høydepunkt som var ekstra spennende. Det var ikke sånn at jeg ikke klarte å legge fra meg boka. Det var noe som manglet, men jeg vet ikke helt hva. Slutten var litt forutsigbar, men samtidig ikke. Boka er veldig original og jeg har ikke lest noe lignende før. Det som skjer i denne boken kan sikkert skje i framtiden, men med den teknologien vi har nå er det usannsynlig at det kan skje. Boka var skrevet på en litt vanskelig måte som gjorde at jeg ofte måtte lese ting to ganger for å få med meg det som skjedde.

Denne boken vil jeg absolutt anbefale alle å lese. Den er veldig bra og har med litt romantikk oppi alt kaoset. Det beste med boken er nok at den er veldig original, og det dårligste mener jeg er at setningene kan være skrevet på en litt vanskelig måte. Jeg mener at denne boka bør nomineres.

Terningkast: 5

Vis flere anmeldelser

Til toppen