OMG

Ingelin Røssland Samlaget 2019 13 anmeldelser

For Maria er livet ein grenselaus fest. Men festen tek brått slutt då ho blir skyssa heim i politibil. Mora orkar ikkje meir, og Maria blir send til mormor med totalt mobilforbod. Hos mormor blir Maria fascinert av prestesonen Johannes, Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

hanne elise myhrer

OMG

Skrevet av 12. desember 2019 av hanne elise myhrer på Vågå ungdomsskole

eg syntes boka var spenndande fordi det skjedde noko heile tia.
boka handla litt om forelskelse.
det som var best av boka var att det skjedde noko heile tia.
kunne ønske det var bok nommer 2 av den eller att den var lengere.
det som ikkje var bra med boka var att det var veldig mange små tekster med tre ord, som frk "jeg tenker det".
boka var også vanskelig og følge heilt med.
eg ville gjedd denne boka ein 3'er ford den passar mest til 6-8 klasse.
men ellers var den bra.


Emilie

OMG

Skrevet av 11. desember 2019 av Emilie på Elverum ungdomsskole

Terningkast: 5
-Likte bokomslaget
-Minner meg egt alt for mye om meg selv
-Skulle ønske boka var lenger eller at d var en 2-er
-beste boka jeg har lest hittil


Lone Sabrina

OMG

Skrevet av 11. desember 2019 av Lone Sabrina på Elverum ungdomsskole

Boka «omg» handler om Maria, som havner i et dårlig miljø. Etter å ha vært på fest blir hun kjørt hjem av politiet, da får moren nok å kjører hun til bestemoren sin. Maria liker ikke å være der på grunn av at hun er så streng, også savner hun bestefaren sin. Boka er lett lest, men blir dårlig beskrevet.

Jeg gir boka terningkast: 3


KIDUS ABIY

herregud!

Skrevet av 11. desember 2019 av KIDUS ABIY på Elverum ungdomsskole

Boka «OMG» handler om Maria som har havnet i et dårlig miljø, påvirket av rus, alkohol og mye festing. Maria har også en greie med den kuleste gutten alle jentene vet om, dette bærer også med seg en del bagasje. En kveld der de tar seg inn på en fest går det litt for langt og Maria ender opp å bli kjørt hjem i en politibil. Etter en lang periode med en ukontrollerbar datter føler moren seg presset til å sende av gårde Maria til mormoren som bor utenfor byen. Forholdet i mellom mormoren og dem er blitt dårligere og dårligere etter at morfaren gikk vekk. Hun får mobilforbud og en helt ny hverdag, men denne inneholder ikke mindre drama eller utfordringer.

Jeg likte boka veldig godt. Boka hadde veldig mange temaer en ville ta opp og vise frem i handlingen av boka. handlingen i boka var ganske enkel å forstå og den hadde mange steder der jeg ble dratt inn i boka. Jeg hadde steder der jeg kjente meg veldig godt inn i boka. En ting jeg vet er at livet er dyrbart og man må bruke den ene sjansen man har til å gjøre noe ut av det enn å drøye det vekk med å ende opp i sånne avhengighets situasjoner.
jeg gir boka terningkast: 5


Mariell

OMG, kjedelig

Skrevet av 9. desember 2019 av Mariell på Leirfjord barne- og ungdomsskole

OMG er en bok som er skrevet av Ingelin Rossland. Den handler om en jente som heter Maria. Hun fester mye, hun drikker mye alkohol og hun er sammen med en av de mest populære (og gale) guttene. En kveld når hun festet med vennene sine kom politiet og kjørte hun hjem. Fordi moren ikke klarer å håndtere måtte hun flytte til bestemoren sin. Hun liker ikke å være hos bestemoren sin fordi hun er så streng, men hun må likevel være der til etter nyttår.
Selv om den var bra skrevet, synes jeg at boken var kjedelig fordi den handler ikke om ting jeg liker eller interesserer meg, men jeg anbefaler boken for de som liker drama. Jeg synes at boken var lettlest fordi skriften var stor og det var ikke så mange sider.
Terningkast 2.

Vis flere anmeldelser

Til toppen