Offeret (Beta 3)

Amund Hestsveen, Torborg Igland Gyldendal 2016 7 anmeldelser

Sekstenåringene Kodak og Jor har flyktet til en øde øy, sammen med en gjeng andre ungdommer. Der får de koblet opp et illegalt nett – som de kaller betanettet – og de får muligheten til å sende informasjon gjennom Sys, Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Lasse

Lasse

Skrevet av 4. november 2016 av Lasse på Søndre Land ungdomsskole, 9B

Boka Offeret er skrevet av Tor Igland og Amund Hestsveen, og er oppfulgt av de to andre bøkene i serien som heter, Flukten og øya. boka handler om fire personer.
Livni som er blitt et av skandias mest betrodde offiserer, Kodak som sitter i nasjonens strengest bevoktede fengsel, Jor er på vei inn til skandia i et helikopter og Veilederen Grif stenger skolen i stasjon 21. for meg så var boka litt kjedelig. det var vanskelig å følge med


velte Ringdahl Nefjen

velte Ringdahl Nefjen

Skrevet av 31. oktober 2016 av velte Ringdahl Nefjen på Jevnaker skole

Offeret
Innhold referat:
Kodak: Sitter inne i fengsel jobber for ett fritt Skandia og for å felle den første frie leder. Han og vennene jobber mot Skandia og har laget en egen motstandsbevegelse. Med flere hemmelige oppdrag og hendelser.
Hvordan var boken:
Jeg syntes boken var veldig god. Den beskrev alt du leste om ned i minste detalj og fikk deg bare til å lese mere og mere. Du følte at du bare kom mer og mer in boka for hver side du leste. Dette er en bok jeg virkelig kan anbefale for de som liker å lese litt lengere bøker. Boka er nummer tre i en serie og jeg fikk virkelig lyst til å begynne på de to andre bøkene når jeg var ferdig med den boken her. Siden du skriver så utrolig godt
Det eneste som trekker litt ned er at det var litt vanskelig å forstå i starten siden det er nummer tre i rekken. Så hvis du har lyst til å lese boken burde du ha lest de to første bøkene først.
Jeg syntes handlingskurven på denne boken var veldig god siden du alltid hadde spenning, det skjedde noe. Den dabbet ikke av og ble ikke kjedelig å lese!
Jeg kan virkelig anbefale den boken her til folk som liker å lese bøker med spenning. Men hvis du skal lese boken burde du ha lest de to første bøkene først for da blir leseopplevelsen mye bedre.
Jeg vil gi boka karakter 6

Til toppen