Norges ninjakommandør

Aleksander Kirkwood Brown Cappelen Damm Illustratør: John S. Jamtli 2019 34 anmeldelser

Endelig er tegneserien om Ninjakommandøren her. Arne Treholt er tilbake, og dette er den sanne historien! John jamtli og Aleksander Kirkwood Brown har latt seg inspirere av 80-tallet og actiontegneserier og skaper et unikt og ellevilt univers. For ninjaelskere fra Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Mathias Holme

Norges Ninja kommandør

Skrevet av 8. november 2019 av Mathias Holme på Kråkerøy ungdomsskole

Boka handler om en som heter Arne Treholt som får et oppdrag av kongen om å bli en Ninja. Han møter da en dame som han får opplæring av. Han får ettervært noen oppdrag han må gjøre.

-Boka var kul, morsom og spennende.
-Den hadde noen ganske spesielle bilder men det gjør bare at den skiller seg ut fra andre bøker.
-Den var ikke for lang og ikke for kort.
-Jeg likte at de brukte steder som er i Norge.
-Jeg likte også at de brukte Norske navn.

-Den var kanskje litt for fargerik.

Alt i alt så er dette en ganske spennende og morsom bok som jeg virkelig anbefaler å lese. Den er veldig morsom og kul. Den hadde kule bilder. Det var ikke får mye tekts, og jeg syntes den bør nomineres. Dette er en av de bedre bøkene jeg har lest.
Og i tillegg til at de har brukte vanlige Norske navn er jo bare et veldig pluss.
Jeg gir boka terningkast 5

-Mathias Holme


Franz

Ninjakommandør

Skrevet av 31. oktober 2019 av Franz på Kråkerøy ungdomsskole

Du er den beste krigeren i verden. Hva ville du brukt makten på????

Norges ninjakommandør handler om Arne Treholdt og hvordan han ble en ninja og lederen av den beste ninja styrken Norge. Han fikk beskjed av kongen av å dra til en øy i Tønsberg for å bli trent som en ninja av. Så han dro til øya. Og spørte innbygerne om de visste hvor den blinde var. Alle advarte han om å dra til hun. Når han famt henne begynte de å trene. Helt til han blir en ninja.

Denne tegneserien var nok mest for å selge action figuren men det var ikke en dårlig tegneserie.

Det var mye action i denne boka. Jeg likte også hvordan Bildene var tegnet. Jeg likte ikke at det var så mye reklame i tegneserien. Boka hadde også et rart kapittel der karakterene snakke Norsk med noen Engelske ord inne i setningene.

Jeg vil gi denne tegneserien terningkast: 4

Laget av Franz.


Helle Kristine Osima

Ikke så bra

Skrevet av 29. oktober 2019 av Helle Kristine Osima på Smestad ungdomsskole

Boka Norges ninjakommandør var en veldig dårlig bok. Den er lett å lese, men vanskelig å forstå. Det var et kapittel hvor de snakket litt engelsk med norsk og det var litt forvirrende. Det kunne vært litt mer tekst også. Det som eventuelt ga den litt pluss var at den hadde veldig tydlige og fine bilder.

Jeg gir boka terningkast 2.


Theodor

Ninja Kommandør

Skrevet av 29. oktober 2019 av Theodor på Kråkerøy ungdomsskole

Ninja kommandør
Jeg syntes Ninja kommandør var en ganske bra bok. Boka bygde opp spenningen i løpet av boka. Det begynte med at det var noe trening til og bli ninja kommandør, og etter hvert begynte det og bli mer og mer spennende. Jeg likte at han ene slemmingen snakka norsk og engelsk. At norsken og engelsken var blanda i samme setning. Jeg syntes innholdet var veldig spennende og ikke noe kjedelig. Bildene i boka var bra tegna, og det går fort og lese boka. Det tar ikke for lang tid, og det tar heller ikke for kort tid. Det er en god bok/tegneserie og lese for og kose seg. I forhold til de andre bøkene jeg har lest fra uprisen er dette det største terningkaste og den beste boka/tegneserie.

Terningkast 5.


Adrian

Ikke så bra

Skrevet av 25. oktober 2019 av Adrian på Elverum ungdomsskole

Norges ninjakommandør handler om Arne Treholt og hans eventyr som en spion for Norge. Han må oppsøke en gammel dame som skal trene han til å bli en ninja og spion. Boka er ganske spennende og har mye action, men den er ganske kort og det er veldig lite tekst og nesten bare bilder. Den er bra illustrert og har noen ganske nydelige bilder og beskrivelser.
Terningkast 4

Vis flere anmeldelser

Til toppen