Norges ninjakommandør

Aleksander Kirkwood Brown Cappelen Damm Illustratør: John S. Jamtli 2019 34 anmeldelser

Endelig er tegneserien om Ninjakommandøren her. Arne Treholt er tilbake, og dette er den sanne historien! John jamtli og Aleksander Kirkwood Brown har latt seg inspirere av 80-tallet og actiontegneserier og skaper et unikt og ellevilt univers. For ninjaelskere fra Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Auden

Ha

Skrevet av 15. desember 2019 av Auden på Elverum ungdomsskole

Forfatter: Arne Treholt
Sider: 74
Sjanger: fantasi
Hovedperson: Arne Treholt

Arne Treholt får oppdrag i fra kongen om å bli Norges ninja kommandør. For å bli det må han dra til en øy og å bli opplært av en blind dame.

Arne Treholt blir avhørt av politi. Han har nå blitt Norges ninjakommandør. Arne forteller politiet om hvordan han reddet Trondheim fra av å bli truffet av et stort jordskjelv

Norges ninjakommandør er en morsom og lettlest bok. Det er mer bilder enn tekst.
Terningkast: 4


Marios

Norges Ninjakommandør

Skrevet av 13. desember 2019 av Marios på Hauketo skole, 10. trinn

Norges ninjakommandør er en kort tegneserie som handler Arne Treholt og hans eventyr som en ninja.
Arne blir invitert hos kongen, kongen sier til han at han trenger en ninja for å beskytte landet. Kongen sier til Arne at han må dra til en øy for å finne en blind dame som skal trene han. Arne er litt usikker i starten, men han gjør det likevel.
Boken er kort, lett å lese og veldig bra illustrert. Jeg likte fargebruken veldig mye og jeg synes det er det beste ting ved boken.
Det jeg hatet mest er at det er mange viktige ting som ga ikke mening og ble ikke forklart. For eksempel blir det ikke forklart hvorfor Arne ble enig på å bli trent av den blind dame for å bli en ninja eller hvorfor Arne invaderer en base på slutten av en eller annen grunn.

Boken var helt ok og det tar 10 minutter til å lese det ferdig, men jeg hadde ikke anbefalt den til en 15- åring. Terningkast 3.


Emil

Norges Kjedlighetskommandør

Skrevet av 13. desember 2019 av Emil på Smestad ungdomsskole

«Norges Ninjakommandør» er en tegneserie skrivd av Aleksander Kirkwood Brown. I boka følger vi den sanne historien om Arne Treholt. Jeg kan jo starte med det positive. Boka har veldig fine illustrasjoner og ting ser bra ut. Det er dessverre det eneste positive med denne boka.

Vi starter med hovedpersonen, Arne. Han er en uintressant og en personlighetsløs karakter. Det var iallefall sånn jeg oppfattet han i boka. Dessuten er boka så fantastisk kjedelig at jeg måtte truge meg gjennom. Dette er sjeldent i en TEGNESERIE. Du tenker kanskje at slåsskampene kan redde boka. Dette er å nok en skuffelse. Det er en liten action scene som er veldig kort og kjedelig. Boka prøver for hardt å være interresant og unik. Dette er å en ting forfatteren mislykkes på. Jeg hadde håp for denne boka, men det døde kjapt. Den inneholder to dørgende uinteressante historier med masse teite metaforer. Denne boka andbefales ikke selvom den er lettlest. Terningkast 2.


Franz

Norges ninja kommandør

Skrevet av 12. desember 2019 av Franz på Kråkerøy ungdomsskole

Du er den beste krigeren i verden. Hva ville du brukt makten på????

Norges ninjakommandør handler om Arne Treholdt og hvordan han ble en ninja og lederen av den beste ninja styrken Norge. Han fikk beskjed av kongen av å dra til en øy i Tønsberg for å bli trent som en ninja av. Så han dro til øya. Og spørte innbygerne om de visste hvor den blinde var. Alle advarte han om å dra til hun. Når han famt henne begynte de å trene. Helt til han blir en ninja.

Denne tegneserien var nok mest for å selge action figuren men det var ikke en dårlig tegneserie.

Det var mye action i denne boka. Jeg likte også hvordan Bildene var tegnet. Jeg likte ikke at det var så mye reklame i tegneserien. Boka hadde også et rart kapittel der karakterene snakke Norsk med noen Engelske ord inne i setningene.

Jeg gir denne tegneserien terningkast: 3

Laget av Franz.


Elias

DETTE MÅ DU LESE!!!

Skrevet av 11. desember 2019 av Elias på Bud barne- og ungdomsskole

Eg synest eg var litt for gamal for denne boka og eg synest at denne boka passar frå 7-10 år.
Eg synest at boka var kjedeleg og litt barnslig, og denne boka var ikkje heilt min type bøker.
Viss du liker bilete og ikkje så mykje tekst burde du lese denne boka.
Denne boka handler om Arne Treholt som blir invitert til slottet for at kongen ville snakke med han. Kongen ville snakke om at han trengte ein ninja for å beskytte landet, men Arne sa at han ikkje kunne gjere det fordi han ikkje kunne noko. Då sa kongen at han kunne dra ut på ein øy fordi der budde det ein dame som hadde vore det ninja kommandør som kunne lære han opp. Så da dro han ut på øya og da han kom dit var det mange folk som sa at hun var ein heks. Tilslutt fant han denne dama som skulle lære han, men ho sa at ho ikkje berre kunne lære han, men at han måtte vere fast bestemt på det. Så skulle dei ha første mann over fleire fjell. Då dei starta sprang Arne mens dama sto igjen tenkt han at han kom til å vinne men da han kom fram satt dama og drakk te og venta på han. Eg gir denne boka
Terningkast 3

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Eirik

Norges Ninjakommandør

Skrevet av 4. desember 2019 av Eirik på Hisøy skole

Norges ninjakommandør er en tegneserie der hovedpersonen Arne Treholt blir sent ut av kongen for å lære seg å bli en ninja, slik at han kan bli leder for en topphemmelig styrke for kongen. Boken inneholder to forskjellige bøker innen denne serien. Den ene handler om at Arne Treholt skal lære seg å bli en ninja og bli Norges ninjakommandør. Da må han dra til en øy for å bli lært av en gammel blind dame, mens den andre handler om at Arne forteller politiet en historie om en operasjon han hadde med sitt ninja team.
Boken er en rar bok som forteller og gjør mye rare ting som ikke finnes og som ikke går an i virkeligheten. Tegningene i boken er bra illustrert. Boken er veldig lett lest og har lite med ord på hver side. Arne Treholt er en person som finnes i virkeligheten, og i denne boken så blir han beskrevet som en ninja. Jeg syntes at boken var rar og ikke så veldig morsomt, mye i boken ga ikke så veldig mye mening heller. Jeg vil anbefale denne boken for folk som liker tegneserier, lett leste bøker og er i aldersgruppen 10-13år.
Terningkast. 3

Til toppen