Noen roper navnet mitt

Eva Jensen Aschehoug 2013 11 anmeldelser

Veien videre ligger klar og rett foran Monika. Først skal hun ha lang sommerferie, deretter skal hun fortsette på skolen. Så kommer tvilen. Hva er det hun virkelig vil? Med en sikker, litterær fortellerstemme lar Eva Jensen oss bli kjent Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Perfekt ungdomsbok

Noen roper navnet mitt handler om Monika, en ungdom som står framfor et vanskelig valg. Moren hennes har dratt fra henne, og med seg tok hun alt. Nå føler Monika at alt bare raser sammen, skolen og utdanningen. Har hun tatt de rette valgene?

Boken er bra skrevet, og tar opp et viktig tema blant ungdommer, nemlig det vanskelige valget vi ungdommer står framfor – hvilket yrke/utdanning vil jeg ha? Jeg tror de fleste ungdommer vil kunne kjenne seg igjen i denne boken, og jeg tror enhver leser vil ha kjennskap til Monika, og Monikas problemer.

Forfatteren klarer å holde på spenningen, likevel syns jeg boken var litt flat, og for kort. Det skjedde for lite, og det var flere spørsmål som jeg ikke fikk tilfredsstillende svar på. Dette gjorde meg litt irritert, men samtidig var boken veldig bra, og selv om jeg ikke fikk tilfredsstillende svar, kunne jeg tenke meg til hva som skjedde.

Alt i alt syns jeg boken var veldig bra, med et godt tema. Jeg syns forfatteren klare å fortelle mye på de 71 sidene boken var på, men den kunne vært litt lengre. Boken var lettlest, og jeg anbefaler den til de som vil ha en litt kort, men bra bok.

Terningkast: 5

Til toppen