Nedteljing

Anders Totland Gyldendal 2018 14 anmeldelser

Viggo er forelska i kjærasten til bestekameraten. Situasjonen er heilt håplaus, fram til Viggo blir introdusert for konseptet chatroulette. I motsetning til jentene på skulen, er jentene han møter på internett som henta ut av ein våt draum. Men kva Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Serina

Serina

Skrevet av 18. desember 2018 av Serina på Åkra ungdomsskole

Boka eg har lest heiter «NEDTELJING» der forfattaren er Anders Totland. I boka møter du Viggo. Viggo er forelska I bestevennen sin kjæreste, og sliter med å få kontakt med jenter. Ein dag tipser ein venn han om ei nettside der han kan få kontakt med fremmende jenter. Dette valget fekk store konsekvensar.

Boka er laga spesielt for ungdommar. Når du leser boka får du ein forståelse for kvifor det er så farlig å rote seg bort på nettstader. Eg synest alle skulle lese denne boka slik at dei ser kor farlig det er. Mange kan kjenne seg igjen I dette tema.

Terningkast: 5


Sanna Wannebo

Sanna Wannebo

Skrevet av 15. desember 2018 av Sanna Wannebo på Harestua skole

Jeg har lest boka NEDTELJING av Anders Totland. Jeg likte boka ganske godt. Den hadde et veldig viktig budskap, og er et eksempel på at alle avgjørelser du tar vil påvirke din framtid. Boka var veldig lettlest for det var ikke så mye tekst på en side, og forfatteren hadde fått inn mye handling på under 100 sider. Totland har med ekstra mye skildring, og klarer å formidle seg på en god måte.

Terningkast: 5


Henriette Reinnel Gaaserud

Henriette Reinnel Gaaserud

Skrevet av 14. desember 2018 av Henriette Reinnel Gaaserud på Harestua skole

NEDTELJING skrevet av Anders var spenene og hadde god struktur som gjorde den enkel og lese. Den forteller om noe som de fleste mennesker kan bli utsatt for så det er lettere og forstå handlingen . Jeg likte boka og har lyst til og gi den terningkast 5.


Hannah Junine Aslaksen

Hannah Junine Aslaksen

Skrevet av 13. desember 2018 av Hannah Junine Aslaksen på Stuenes skole

NEDTELJING
Boka er nynorsk
Boka er skrevet av Anders Totland.
Nedteljing handler om en gutt som heter Viggo som er veldig forelska i bestevennens kjæreste. Han sliter med å få kontakt med jenter. Vennen til Viggo tipser om et nettsted, når han tester det ut havnet han i problemer, som han nesten ikke kan leve med.
Jeg likte ikke boka så godt, den er skrevet på nynorsk. Språket gjør den vanskelig å lese. Boka passe ikke helt for meg, er litt for mye kjærlighetskliss i den. Jeg syns den var litt kjedelig og handlet ikke om så mye.
Jeg gir den terningkast 2


Amalie

Amalie

Skrevet av 11. desember 2018 av Amalie på Harestua skole

Jeg har lest boka “Nedteljing” av Anders Totland. Den handler om Viggo, som til tider er litt naiv. Vi får et innblikk i hvor stor betydning valgene vi gjør på internett kan få for livene våres. Boka er lettlest og budskapet er veldig viktig. Innholdet er sentralt til samfunnet vi unge lever i. Dette gjør det enklere å sette seg inn i situasjonen. Forfatteren skriver på en måte som speiler tiden vi lever i. Den er så sentral. Dette gjør at historien synker litt dypere, enn den vanligvis ville gjort. Slutten kom litt brått på, men det ga oss samtidig noe å tenke på. Jeg mener dette er en bok flere burde lese, fordi budskapet er så utrolig viktig.

Terningkast: 5

Vis flere anmeldelser

Til toppen