Midt i svevet

Arne Svingen Gyldendal 2018 65 anmeldelser

Didrik blir vekket av fortvilte rop fra stua. Han står opp. Nøler. Tenker på havskilpadder. Kjenner hvor kaldt gulvet er. Noen skriker smertefullt der nede. Didrik henter farens revolver, og beveger seg forsiktig ned trappa. Midt i svevet er en bok Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Kristian

Kristian

Skrevet av 6. desember 2018 av Kristian på Åkra ungdomsskole

«Midt I svevet»

Midt I svevet handler om at Didrik skyter ein mann som har drept faren hans. Det er ei kjedeleg men, litt spennande bok av Arne Svingen. Det er lite som skjer I boka, men når det skjer noko I boka så er det ganske spennenes, for eksempel når Didrik skyter mannen som drepte faren hans med ein revolver. Det var ei heilt ok bok, fordi det var ikkje så mykje så skjedde I boka. Eg kan anbefale denne boka for dei som er litt eldre kanskje rundt 16 år siden du trenger ganske mykje tålmodighet for og lese denne boka.

Terningkast: 3


Raphael

Raphael

Skrevet av 5. desember 2018 av Raphael på Landøya ungdomsskole

min mening om denne boka er at den er trash, det er noen av de verste bøkene jeg har lest og jeg har lest nok bøker til å vite at boken var trash. denne boken var trash fordi det tok altfor lang tid før boken ble bare bitte litt spennende. det skjer så mange rare ting som ikke er spennende. det er egentlig ikke noe spennende. jeg vil gi denne boken terningkast 2


Jonas

Jonas

Skrevet av 5. desember 2018 av Jonas på Orstad skole

Midt i svevet, en bok for de med tålmodighet!

Denne boka handler om Didrik. Han våkner en natt av noen rop. Han henter en revolver og går sakte men sikkert ned trappa.

Boka er veldig spennende i begynnelsen, dessverre blir den fort kjedelig p.ga mye dill dall. Men boka gjør seg spennende igjen når det som er hovedproblemet blir tatt opp og man får vite mer. Når jeg først leste ble jeg veldig forvirra, og det som hadde hendt ble ikke forklart særlig godt før man er litt over halvveis i boka. Hovedpersonen er nokså bra. Han gjør mye unaturlig, men man kan forstå hvorfor. Alt i alt en kjedelig bok som jeg ikke ble lei av. Selv om alt gikk veldig tregt var den akkurat interresant nok til at jeg fortsatt.

Terningkast: 4


Alma Fagerland

Alma Fagerland

Skrevet av 5. desember 2018 av Alma Fagerland på Landøya ungdomsskole

Jeg synes boka har bra beskrivelser og er lett å lese. Innholdet av boka er forvirrende og den hopper veldig fra en hendelse til en annen,boka begynner i in media res som gjør den spennende å lese.
Hvert kapittel er et langt frem i tid som gjør det frustrerende og forvirrende å lese. Det er hele tiden er byggende spenningskurve som er på topp men stopper alltid i slutten av kapittelet som gjør det irriterende å lese.Jeg likte ikke boka, fordi den var vanskelig å forstå og den går for sakte frem. Jeg ville likt hvis man kunne lese litt mer mellom linjene.

Jeg synes personer bør la være å lese boka, fordi jeg tror de vil bli forvirret og vil lenge vente på spenningskurven, jeg synes personlig at de som leser boka vil bli frustrert og vil dette fort av, derfor vil jeg anbefale at personen som leser midt i svevet kan takle dette. Det er randome setninger som ikke henger inn i hverandre. Jeg ble ikke sugd inn i boka som gjorde det krevende å lese. Boka er anbefalt for ungdommer som jeg synes er passelig.

Boka starter rett inn i handlingen som gjør det oppslukende og fangene å lese. Men etter hvert gikk det tregere og tregere. Jeg synes at boka er forutsigbar og man skjønner hva som skjer. Boka er realistisk og det hovedpersonen tenker og sier er veldig autentisk. Jeg tror at man kan kanskje kan forstå handlingen bedre jo lenger man er i boka.

forsiden av boka gjorde det fristende for meg å lese og var grunnen til at jeg valgte den, den passer også ganske bra med handlingen. Den viser en bevæpnet mann og havskilpadder som man får vite info om i starten av boka.

-Alma


Daniel

Daniel

Skrevet av 4. desember 2018 av Daniel på Harestua skole

Boka midt i svevet er skrevet av Arne Svingen. Han har skrevet flere bøkker i bokserien “marg og bein”.

Hoved personen Didrik våkner en natt av att noen roper ned i under etasjen. Didrik griper til seg revolveren fra mammaen sitt skap og lister seg ned. Boka er ganske spennende på starten og slutten av boka. Men ellers er boka ganske kjedelig og det er ingen ting som skjer. Det er også ganske lange setninger i boka samt få komma så det er ganske slitsomt å lese. Terningkast 4.

Vis flere anmeldelser

Til toppen