Marlena Evensen: Snart sexten

Ingunn Aamodt Cappelen Damm 2014 28 anmeldelser

Marlena Evensen har akkurat begynt på videregående. Og snart er hun sexten. Marlena har avtalt med kjæresten sin, Axel, at de skal gjøre det på 16-årsdagen hennes. Men første året på videregående starter ikke slik hun hadde håpet. Bestevenninnene plasseres Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Hanna Josefine

Hanna Josefine

Skrevet av 15. desember 2014 av Hanna Josefine på Children's International School

Marlena Evensen er 15 år gammel. Hun kan bare ikke vente til hun blir 16 for da kan hun endelig ha sex med kjæresten. Kjæresten og hun bare ventet helt siden hun var 14, men ting er ikke akkurat sånn som hun forventer. Livet på videregående er hard. Alt blir helt dumt, og hva skal Marlena gjøre, når hele livet hennes blir snudd på hodet?

Etter min mening så passer boken veldig bra for ungdommer, men denne boka hadde en så veldig brå slutt og den ga egentlig ikke helt mening. Boken er veldig bra i begynnelsen men det blir veldog uinteressant i slutten. Det føles litt ut som forfatteren bare skrev en slutt for å skrive en, ikke fordi den skulle passe til boka.


Lina

Lina

Skrevet av 12. desember 2014 av Lina på Children's International School

Boken handler om Marlene Evesen og hennes tre bestevenninner som starter på vidergående. Da marlene og venninne hennes starter på skolen kom hun i forskjellig klasse enn de to venninne hennes. Hun kommmer i C samme noen andre bitcher og den irriterende halvsøstren hennes Siri, mens venninne hennes kommer i B. De gjør alt de kan for å få Marlene over i B klassen, men så dukker det opp flere problemer.

Jeg synes denne boken startet veldig bra, men sluttet dårlig. Da jeg begynte å lese var det veldig spennende, men alt ble liksom litt ødelagt av slutten som ble litt for kjedelig siden alt egentlig løser seg selv. Utenom det synes jeg boken var bra. Jeg gir den terningkast 4.


Henriette Bøckmann

Henriette Bøckmann

Skrevet av 12. desember 2014 av Henriette Bøckmann på Children's International School

Boken Marlena Evensen,snart sexten handler om 3 bestevenne ensom skal starte på videregående etter sommerferien. Marlena er snart sextenog bursdagen hennes hadde hun avtalt med kjæresten Axel, at denne dagen skulle det skje noe helt soesielt. Da de starter på skolen kommer ikke Marlena i samme klasse som de andre jentene gjør, de kommer i B-klassen mens Marlena kommer i C-klassen. De prøver alt for at hun skal få bytte men dette krever en stor plan.

Jeg syntes boken var veldig bra å lese mye som skjer på engang. Boken er ogsåveldog spennende siden det skjer noe nesten heletiden så mye å få med seg. Jeg syntes denne boken passer mest for jenter, siden den er litt jentette, men den kan også passe helt greit til gutter.
Jeg vil derfor gi denne boken et terning kast: en sterk 4!


Heidi Solberg

Heidi Solberg

Skrevet av 10. desember 2014 av Heidi Solberg på Dokka Ungdomsskole

Dette er en bok for ungdommer, en ganske "ungdommelig" bok. Dette er ikke en bok for eldre, eller romanelskere. Dette er en bok for jenter, men kan også leses av gutter selvfølgelig. Men for jenter, anbefales den. Masse jentedrama og jenteproblemer, kanskje litt vanskelig for gutter å sette seg i riktig perspektiv.

Dette er en bok som må leses med forståelse, og du må henge med. det skjer veldig mye på en gang, og mye rundt samtidig. Detter du av, så henger du etter. Er mye som må forstås for at du skal skjønne sammenhengen. Boka er veldig spennende så klart, men også veldig "jentete".

Jeg anbefaler absolutt denne boka for ungdommer i tenårene, som liker drama og sladder. En ganske erfaren bok, som du garantert vil lære av.


Henrik

Henrik

Skrevet av 10. desember 2014 av Henrik på Children's International School

Marlena Evensen, Snart seksten er skrevet av Ingunn Aamodt

Boka handler om en jente som heter Marlena Evensen, hun begynte på videregående etter sommer ferien sammen med vennene hennes Minda, Emma og kjæresten hennes Axel. Da lærerens skal velge klasser kommer Marlena i en annen klasse enn vennene hennes. Da er oppdraget å få Marlena inn i samme klasse som vennene hennes.

Jeg syntes denne boken var overraskende bra, jeg trodde at boka skulle være dårlig fordi jeg trodde at det var kun for jenter pågrunn av at boken handlet om en jente. Boken var helt grei å lese for gutter også men jeg anbefaler boken for jenter.
Trenings kast: 4

Vis flere anmeldelser

Til toppen