Marlena Evensen – PARTY!

Ingunn Aamodt Cappelen Damm 2015 11 anmeldelser

Marlena sin mamma har en leilighet som hun bodde i før foreldrene flyttet sammen. Den har vært leid ut, men nå står den tom. Marlena får derfor en ide: Hun kan ha en fest der. Før hun vet ordet av Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

MARTHE

MARTHE

Skrevet av 11. november 2015 av MARTHE på Slåtthaug Ungdomsskole

PARTY!

Marlena som er hovedpersonen, og jeg-personen i boken. Hun har to bestevenninner, Emma og Minda. Sammen planlegger de en fest. Moren til Marlena har en tom leilighet stående hvor de tenker å stelle i stand den feteste festen ever! De lager planer, invitasjoner og skaffer seg alkohol. Det jentene ikke aner er at de steller i stand en fest som går fullstendig ut av kontroll.

Bare etter de tre første sidene, ønsket jeg å lese mer. Tanken på at de skulle stelle i stand en fest hvor ikke alt gikk helt som planlagt, fikk meg til å ville lese alt i et bankende kjør! Denne boken traff meg midt i spikeren. Jeg kan bare ikke beskrive hvor god forfatteren, Ingun Aamodt, var til å skrive denne boken. Den var bare helt rå! Hun har virkelig klart å skrive en bok hvor hun har skapt troverdige personer og situasjoner. Dette var en utrolig god bok som var kort, men ekstremt gøy. Jeg kunne ikke legge den fra meg i det hele tatt!

«Marlena Evensen -Party!» er en bok som passer utrolig godt til ungdommer i vår alders gruppe, både gutter og jenter. Måten boken er skrevet på gir et godt inntrykk av ungdommer nå til dags, som prøver å lage en fest, hvor det muligens går helt ut av kontroll.

For meg var denne boken perfekt. Ikke nok med at boken er bra, den er også spekket med drama og følelser, og en kan lett få en til stede følelse. Den var så godt skrevet om et veldig interessant tema. Jeg tror nok mange synes at dette er et spennende konsept, med tanke på at slike fester forekommer hos dagens ungdom. Alt i alt en fantastisk bok hvor det virkelig ikke er noe å klage på! Terningkast 6!

Til toppen