Lysveven

S.R.Bråthen Fanaticus 2017 11 anmeldelser

I "Lysveven" møter vi Talia og Nahul som er bundet sammen, men de befinner seg på hver sin side av skalaen i Andos. Talia er fra en arbeiderfamilie på landsbygda og Nahul er arvingen til de lovløse. Det eneste de Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Sigrid van Helvoirt

Sigrid van Helvoirt

Skrevet av 20. oktober 2017 av Sigrid van Helvoirt på Grim skole

Lysveven
Lysveven er en fantasy bok blandet med drama. I boka er det slik at på 18-årsdagen “veves” man og øynene som til da har vært grå, får en ny farge og evnene deres avsløres. Hovedpersonen i boken er Talia Kolemann og vi møter også Nahul. Det eneste de to har til felles er fødselstidspunktet.
Talia blir snart atten og skal veves. Men det som skjer på bursdagen hennes da hun skal veves hadde hun aldri forestilt seg.

Jeg likte denne boka veldig godt! Den var først litt vanskelig å komme inn i, men etter noen sider ble det vanskelig å legge den vekk. Beskrivelsene i boka var utrolig bra, slik at det var lettere å se det for seg. Boka er for det meste skrevet fra Talia sin side, og det blir skildret veldig bra hva hun tenker og føler. Den var lett å lese siden hele historien henger sammen. Gjennom hele boka skjedde ting man først ikke forsto, men så fant man ut av det litt senere, noe som jeg synes var veldig bra. Dette fikk meg til å ha lyst til å lese videre. Boka viser også viktigheten av familie, venner og det å være selvstendig.

Alt i alt synes jeg dette var en fantastisk bok. Jeg håper virkelig at dette er den første boka i en spennende ny serie. Denne boken bør nomineres til uprisen og får terningkast 5 av meg.

Til toppen