Lille ekorn

Linn T. Sunne Gyldendal 2013 29 anmeldelser

Ingen har sagt noe sånn til meg før. Ingen har sett meg på en sånn måte før. Aurora bor i en interiørblogg, er best på håndballaget og klarer ikke å bli forelsket. Når noen endelig ser henne på en ny måte, Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Ute av stand til å tenke på noe annet

Lille ekorn, dette er en av de bedre bøkene i Upris gruppen. Boken beskriver et viktig tema i dagens verden, samtidig som den klarer å fengsle leseren fullstendig.
Lille Ekorn handler om Aurora, flink på skolen og best på håndballaget, hun har aldri vært forelsket… før nå, han heter Gaute og er treneren på håndballaget og gift. En spennende historie med både oppturer og triste stunder som vil få hjertet ditt til å sette seg i halsen og gjøre deg ute av stand til å tenke på noe annet enn denne fantastiske boken.
Boken viser den siden av kjærlighet som er mindre omtalt i bøker og vil holde deg fanget i de få timene det vil ta deg å lese ferdig denne boken. Jeg tar hatten av for deg Linn Sunne, dette er en bra bok som jeg vil anbefale for alle ungdommer.


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

En forvirende og litt ekkel bok

Det handler om ei jente på 14 år heter aurora og er håndballspiller. Hun liker treneren sin og må holde det hemmelig for vennene sine fordi det er feil at en 14 år gammel jente forelsker seg i en voksen mann. Det samme syns jeg og det er derfor jeg ikke likte boka. Den var litt ekkel.


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Forelska i treneren…

«Jeg er varm, tung, sjekker mobilen enda jeg vet at det ikke har kommet noe svar. Så kommer det allikevel.
-Kjære, søte lille ekorn. Jeg vet hva jeg ønsker meg til bursdagen.
-Å, hva da?
-Å se deg. Slik ingen andre har sett deg.» s. 59-60

Boka handler om Aurora, hun er 14 år og hun går på handball. Gaute er treneren til laget hun går på og faren til Dorte som hun går i klasse med og som er med på laget. Gaute begynner å snakke ekstra mye med Aurora og hun blir forelsket i han.

Boken begynner rett på, slutten er ikke helt som en kan forvente. Jeg begynte å gråte, når jeg fikk vite hva som skjedde mellom Aurora og Gaute. Boken er på ca 100 sider og det er ganske stor skrift og passelig mye tekst på hver side.

Jeg leste denne fordi den var veldig kort og ganske grei å lese, og jeg ble fortalt at denne boken kunne ligge i min smak. Jeg syns det var en helt grei, den var ikke så morsom, men den var ikke kjedelig heller. Jeg vil gi denne boken 4 fordi den ikke var perfekt, men den var grei. Jeg vil anbefale denne boken til alle jenter på 13-17 som holder på med en sport eller som kan kjenne seg igjen i å forelske seg i en voksen mann.

Maria, 15 år


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Bokanmeldelse av Lille ekorn

Aurora går på håndball, og bor med moren og hennes nye kjæreste. En dag føler hun at håndballtreneren, Gaute, ser på henne spesielt og hun blir varm i kroppen. Gaute begynner å tekste henne, og Aurora blir litt forelsket. Dette fortsetter, at de tekster og ser på hverandre. Aurora blir mer og mer forelsket i Gaute.

Og slik starter fortellingen om en 14 år gammel jente som forelsker seg i en gift 39 år gammel mann.

Boka var spennende hele tiden, den hadde ikke kjedelige perioder. Jeg likte boka veldig godt og den passet for meg. Den er lettlest, så du henger med hele tiden. Du har hele tiden lyst til å bla om på neste side for å få svar på hva som skjer mellom Aurora og Gaute. Den handler om et ganske alvorlig tema, mens den er skrevet på en ganske enkel måte. Det er ikke noen vanskelige ord og den passer perfekt for ungdom som vil lese en lettlest bok, for den blir ikke for barnslig, på grunn av tema.

Jeg vil gi boka terningkast: 6

HDP


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Mye følelser

“Jeg er varm, tung, sjekker mobilen enda jeg vet at det ikke har kommet noe svar. Så kommer det allikevel.
-Kjære, søte lille ekorn. Jeg vet hva jeg ønsker meg til bursdagen.
-Å, Hva da?
-Å se deg slik ingen har sett deg.”

Aurora er 14 år og spiller håndball. Hun er den beste på laget sitt. Etter hvert blir hun også tatt ut på kretslaget. Selv mener hun at grunnen til at hun er så god er på grunn av treneren for laget, Gaute. Han er faren til Dorte, som også spiller på laget. Litt etter hvert i boken får Gaute og Aurora mer og mer kontakt med hverandre, noe som senere går veldig, veldig galt.

Boken er veldig enkelt skrevet og det tar ikke lang tid før hele boken er lest. Den er på 111 sider, og er lettlest. På disse sidene kunne jeg ønske at forfatteren hadde utnyttet selve handlingen. Historien er jo bra, men den er ikke så godt skrevet.

Noe annet jeg ikke likte var at forfatteren ofte brukte et “ungdommelig” språk. Slik som: all over the place, chillern og lignende, blir veldig rart å lese.

Jeg vil likevel anbefale boken.

KIWF

Vis flere anmeldelser

Til toppen