Lett lykkelig

Linn T. Sunne Gyldendal 2016 22 anmeldelser

Det er sommer. Milla skulle ha vært i Toscana med bestevenninnen Lucia, men i stedet blir det stavkirketur med mamma. De legger ut på mor og datter-road trip i et gammelt vrak, og da bilen totalhavarerer i en knøttliten bygd Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Stine Sæternes

Stine Sæternes

Skrevet av 14. desember 2016 av Stine Sæternes på Rørvik skole

Forvirrende bok

Boken startet forvirrende. Det som var forvirrende var at du ikke rakk og skjønne det som skjedde i boka før det skjedde noe nytt som var enda mer forvirrende. Historien var ikke troverdig, det var mer som en stor løgn som man kunne gjennomskue med en gang. Boka syntes jeg var tung og lese og var ikke noe jeg ville ha anbefalt til noen andre. Terningkast 2.


Lulya Ghessesew

Lulya Ghessesew

Skrevet av 12. desember 2016 av Lulya Ghessesew på Rørvik skole

Lett lykkelig
Boka om lettlykkelig handler om ei jente som ikke får sommeren som hun hadde ønsket seg. Moren har ikke råd til å sende hun til Italia meg bestevennen hennes, siden hun ikke fikk til å dra bestemte de seg for å ta en biltur. De skulle besøke alle stavkirkene i Norge. Hun fikk ikke sommeren i Italia, men hun fikk noe enda bedre. Hun møtte en gutt, som hun likte veldig godt. Han såret henne noen ganger, men hun ville ikke gi han opp.
Jeg synes at boka var ganske kjedelig i begynnelsen, men det ble mer og mer spennenes, det skjedde ikke noe, det tok lang tid for handlinga kom i gang. Da boken var midt i begynte det å bli spennende. Det begynte å skje ting. Boka er en spennende kjærlighets bok, som har veldig mye drama i. Jeg synses at boka var troverdig, den var lett å tro på alt som det skjedde i boka kan skje i et vanlig tenårings liv.

Terningkast: 4
Anbefaler boka til: jenter, 13- 15 år


Christian Kvingedal

Christian Kvingedal

Skrevet av 4. desember 2016 av Christian Kvingedal på Sandnes skule

Forfatter: LINN T. SUNNE
LETT LYKKELIG
Sidetal: 154
30.11.16
I boka blir Milla med mora på stavkyrkjejakt. Turen er planlagt men så blir det endringar. Jallabilen går i stykker og turen får ein vri. Der møter ho Simen. Boka var ganske interessant i starten, men eg syntest den vart meir og meir uinteressant. For meg var boka enkel å legge frå seg. Boka er lett å forstå, med lite bannord. Boka er realistisk. Det som står i boka kan skje i verkelegheita. Boka har også nokre ord som tenåringar bruker. Anna enn det, boka er rimeleg og grei derfor gjev eg den terningkast: 3

Christian Kvingedal
Sandnes Skule


Arwen Szygenda

Arwen Szygenda

Skrevet av 29. november 2016 av Arwen Szygenda på Sør-Fron ungdomsskole

Lett lykkelig

Lett lykkelig handler om Milla og moren hennes som egentlig skal besøke Norges stavkirker men ender med bilstopp i Øye. Der møter Milla Simen og hun blir veldig forelska.

Boka er litt original. Den er litt kortfattet, altså ikke så mange beskrivelser og detaljer. Jeg ble veldig overraska på slutten. Boka ble ikke bra for det var litt for mye om kjærlighet. Den er rar og litt drøy så det gjorde den en del mindre bra. Den er ikke særlig spennende heller.

Terningkast: 2


Stina Nordland

Stina Nordland

Skrevet av 22. november 2016 av Stina Nordland på Sandnes skule

Forfattar: Linn T. Sunne
Tittel: «Lett lykkelig»
Sidetal: 154

Me vert kjend med den kommande 10.-klassingen Milla. Ho fer på biltur med si skilte mor, på jakt etter stavkyrkjer i heile Noreg.
Boka har ei god og informativ byrjing, og eg finn ho interessant frå starten av. Eg får eit positivt inntrykk frå byrjinga. Den er og lettlest. Det skjer noko heile tida, og den er aldri keisam. Eg kan tenkje meg at mange kjenner seg igjen i tankegangen til Milla, ettersom eg gjer det sjølv. Personlegheita hennar er lik mange andre ungdommer i 2016.
I boka er det også ein del bilete, mest sannsynleg teke frå stader som er omtalt i boka. Det er originalt, og eg kunne godt ha tenkt meg å sett slikt i fleire bøker. Språket er forholdsvis ungdommeleg, men forfattaren prøver ikkje for hardt. Det var dessverre ein liten Romeo og Juliet-aktig klisjé i boka, som eg kunne klart meg utan. Anna enn det er det berre postivt! Omslaget syns eg er ganske urbant og hipster-aktig, noko som vert reflektert rimeleg godt i boka.
Eg ynskjer at denne vert nominert til Uprisen, og anbefaler ho til andre. Den er ikkje for lang, og spenninga heldt boka ut. Slutten var ikkje noko deja vu, og det var ganske bra!
Terningkast: 5

Vis flere anmeldelser

Til toppen