Krüger og Krogh 2 (Spøkelseståken)

Bjarte Agdestein, Endre Skandfer, Ronald Kabicek Egmont 2018 12 anmeldelser

En søndagskveld, høsten 1964, må spesialetterforskerne Jacob Krüger og Otto Krogh rykke ut til Akersberget, sentralt i Oslo. Her ligger byens eldste bygning, Gamle Aker Kirke, omkranset av en dyster kirkegård. Nå sier vitner at de har hørt dype drønn Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Angela Merkel

Angela Merkel

Skrevet av 30. oktober 2019 av Angela Merkel på DSO

Tegneserien er lagd av Bjarne Agdestein, Endre Skandfer og Ronald Kabicek.
Boken handler om en ung gutt som løper rundt på kirkegården en kveld, da han plutselig ser demoner reise seg opp av graven. Da tar Krüger og Krogh saken i egne hender for å finne ut av dette mysteriet. De rykker ut til Akersberget en søndagskveld, høsten 1964, midt i Oslo. Byens eldste bygning, midt på en dyster kirkegård.
Krüger og Krogh forsøker mange metoder for å oppklare mysteriet, men når de får hjelp av dama til Krüger, Julie. Hun er arkeolog og er til stor hjelp med byens historie og gamle myter om Akersberget.

Jeg synest boka var spennande og passer for ungdommar og barn som er glad i tegneserie.

Terningskast: 5


9+10=21

nah

Skrevet av 19. september 2019 av 9+10=21 på Vågå ungdomsskole

bra bok. spenning skjer som oftast hele tiden. terningkast 5


Serina

Serina

Skrevet av 18. desember 2018 av Serina på Åkra ungdomsskole

Tegneserien er laga av Bjarne Agdestein, Endre Skandfer og Ronald Kabicek.
Boka handlar om ein ung gutt som løper rundt på kirkegården ein kveld, då han plutseleg ser demoner reise seg opp av graven. Då tar Krüger og Krogh saken i egne hender for å finne ut av dette mysteriet. Dei rykker ut til Akersberget ein søndagskveld, høsten 1964, midt i Oslo. Byens eldste bygning, midt på ein dyster kirkegård.
Krüger og Krogh forsøker mange metoder for å oppklare mysteriet, men når dei får hjelp av dama til Krüger, Julie. Ho er arkeolog og er til stor hjelp med byens historie og gamle myter om Akersberget.

Eg synest boka var spennande og passer for ungdommar og barn som er glad i tegneserie.

Terningskast: 4


2+2=4-1= 3 rask matte

2+2=4-1= 3 rask matte

Skrevet av 17. desember 2018 av 2+2=4-1= 3 rask matte på Husnes ungdomsskole

bra bok. spenning skjer som oftast hele tiden. terningkast 5


william

william

Skrevet av 14. desember 2018 av william på Brandsfjord skole

Boka er spennende og annerledes. Her er det artig og underholdende lesing og jeg lærte også mye historie og mytologi. Den som kan det fra før, syns kanskje boka er ekstra artig å lese. Tegningene passer god til teksten og personene vi møter.
Jeg likte den godt og gir terningkast 5.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Ragnhild

Ragnhild

Skrevet av 11. desember 2018 av Ragnhild på Surnadal ungdomsskole

Krüger og Krogh 2 (Spøkelseståken)

Ei ganske bra teineseriebok!

“Krüger og Krogh” handlar om to menn som heiter Krüger og Krogh dei er hemmelege agentar. Ein søndagskveld, hausten 1964, må spesialetterforskarane Krüger og Krogh rykke ut til Akersberget, sentralt i Oslo. Her ligger Gamle Aker kyrke, omkranset av ein dyster kyrkjegard. Kva vil skje med Krüger og Krogh?

“Krüger og Krogh” har 64 sider og er på bokmål. Boka hadde ikkje noko kapittel, men boka hadde sidetal. Midt i boka skjedde det eit drap på kyrkjegarden, da fekk eg lyst til å lese meir fordi eg ville høyre kven mordaren var.

Det beste med boka er at ho er ganske kort sån at alle kan lese den. Boka hadde også menge fine blider. “Krüger og Krogh” hadde mykje betre oversikt enn Sabotør som også er med i U-prisen. Eg liker eigentleg ikkje så godt teikneserie, men denne boka ver ikkje så verst.

Det eg ikkje likte med boka var at det kom nye folk inn i boka heile tida.

Terningkast:4 eg trur ikkje denne boka er ei vinner bok, men eg tru den kan komme langt i U-prisen

Til toppen