Kom og sett meg i orden

Kristian Bergquist Aschehoug 2019 28 anmeldelser

Kristian Bergquists første diktsamling for ungdom handler om liv, død, ensomhet og om langsomt å finne lys og mening. Mange ungdommer sliter med angst, depresjon, utenforskap og tunge tanker. Disse diktene blander humor og alvor, og byr på trøst og Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

hanne nina fan

hanne nina fan

Skrevet av 5. november 2019 av hanne nina fan på Kråkerøy ungdomsskole

Kom og sett meg i orden
Jeg syns det var en litt rar bok fordi dett bare var om at hun var depressiv
Men det var litt trist fordi han følte at han ikke har noen venner.
,så det var litt ensomt for han, han fortalte at ingen ville være med han og at han følte seg som ingen.

Jeg gir denne boken en terningkast :3


Inger

Livet er jævlig

Skrevet av 4. november 2019 av Inger på Smestad ungdomsskole

Jeg har lest en diktbok som heter «Kom og sett meg i orden» av Kristian Bergquist. Jeg ville prøve og lese en diktbok fordi jeg aldri har gjor det før, men nå har jeg funnet ut at det ikke er noe for meg. Diktene handler om hvordan livet er og det er tydelig vis ganske dødt og ensomt ifølge diktene. Diktene passer kanskje bra til ungdom som ikke har det så bra og som prøver og få det bedre, fordi da kan de lese at de ikke er alene.

Det var en ganske kort bok med korte dikt, så jeg kom fort igjennom. Det var noen dikt jeg ikke helt forsto og det var noen litt kompliserte ord. Alle diktene var veldig like, handla stort sett om livet, døden, ensomhet og langsomt å finne riktig vei.

Bok var ikke så bra ifølge meg så jeg vil gi den terningkast 2, jeg tror ikke noe sånt noe er bra nok til å vinne uprisen.


Unn Toril

Dikt du burde lese

Skrevet av 31. oktober 2019 av Unn Toril på Smestad ungdomsskole

Boka jeg har leste heter «Kom og sett meg i ord en» det er en bok om dikt for ungdom. Den er skrevet av Kristian Bergquist. Det var ganske mange forskjellig dikt med samme handling på en måte. Diktene handler om når man ikke har de beste dagene i livet, men at du skal klare og komme deg gjennom det.

Boka er skrevet på en veldig fin måte. Det er en veldig lettlest bok den har 78 sider. Den passer til de som er glad i og lese dikt, og til de som ikke er så glad i og lese bøker.

Jeg synes boka var ganske bra siden det var en lettlest bok. Og fordi man fikk et innblikk av veldig mange forskjellige dikt med samme handling, som ungdom kan gå igjennom.

Jeg gir boka terningkast 5


Julie

Dikt for deg

Skrevet av 30. oktober 2019 av Julie på Sunnland skole

Boka, kom og sett meg i orden. Er ganske bra, den har type dikt som jeg føler passe bra til meg. Siden jeg har hatt det vanskelig noen tider, så får noen av diktene meg til å tenke positivt isteden for negativt.
Så jeg vil anbefale boka, kom og sett meg i orden, til noen som kan ha det litt vanskelig å trenger å tenke positivt.
Det var egentlig sånn passe dikt, noen var korte og noen var lange, så denne boka passer til de som ikke er så kjempe glad i å lese.
Jeg gir terningkast: 5


Loke

dikt

Skrevet av 30. oktober 2019 av Loke på Kråkerøy ungdomsskole

Kom og sett meg i ord en er en bok med dikt. Boka er veldig kjedelig anbefales ikke. Det som er bra er at den er kort. Alt i Alt terningskast 1

Vis flere anmeldelser

Til toppen