Kom og sett meg i orden

Kristian Bergquist Aschehoug 2019 35 anmeldelser

Kristian Bergquists første diktsamling for ungdom handler om liv, død, ensomhet og om langsomt å finne lys og mening. Mange ungdommer sliter med angst, depresjon, utenforskap og tunge tanker. Disse diktene blander humor og alvor, og byr på trøst og Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

viktor

kom og sett meg i orden

Skrevet av 8. november 2019 av viktor på Kråkerøy ungdomsskole

Kom og sett meg i orden!!
Denne boken (kom og sett meg i orden) handler om en gutt som ikke har det veldig bra. han blir mobbet og han har selvmordstanker. Det var ikke en veldig lang bok så det er litt vanskelig å skrive anmeldelse til, det var bare dikt som var ganske bra fordi det var en diktbok, jeg syntes at boken hadde litt for lite skrift men ellers likte jeg den
Anbefaler denne boken for barn fra 10-12
Jeg gir denne boken et Terningkast 3


Mathea

Ingen er perfekt

Skrevet av 7. november 2019 av Mathea på Bud barne- og ungdomsskole

Boken er full av dikt som handler om en person, som går gjennom depresjon. Den har ganske dype tanker om hvordan han/hun ser på livet. Boken heter Kom og sett meg i orden, som gir ganske mye mening etter at du har lest boka, for den personen vil da tydeligvis ha litt hjelp uten å måtte si noe selv.
Det er litt vanskelig å anmelde denne boken for det er en diktbok, men det var veldig dype og fine dikt samtidig. Mange har kanskje bare lyst til å lese den fordi den går fort å lese, men den er så dyp at det kan hende at den er ganske tung for andre å lese. Så jeg vil anbefale denne boken for folk som liker å lese om hvordan andre tenker og mener om livet.
Jeg gir boken terningkast 5.


hanne nina fan

hanne nina fan

Skrevet av 5. november 2019 av hanne nina fan på Kråkerøy ungdomsskole

Kom og sett meg i orden
Jeg syns det var en litt rar bok fordi dett bare var om at hun var depressiv
Men det var litt trist fordi han følte at han ikke har noen venner.
,så det var litt ensomt for han, han fortalte at ingen ville være med han og at han følte seg som ingen.

Jeg gir denne boken en terningkast :3


Inger

Livet er jævlig

Skrevet av 4. november 2019 av Inger på Smestad ungdomsskole

Jeg har lest en diktbok som heter «Kom og sett meg i orden» av Kristian Bergquist. Jeg ville prøve og lese en diktbok fordi jeg aldri har gjor det før, men nå har jeg funnet ut at det ikke er noe for meg. Diktene handler om hvordan livet er og det er tydelig vis ganske dødt og ensomt ifølge diktene. Diktene passer kanskje bra til ungdom som ikke har det så bra og som prøver og få det bedre, fordi da kan de lese at de ikke er alene.

Det var en ganske kort bok med korte dikt, så jeg kom fort igjennom. Det var noen dikt jeg ikke helt forsto og det var noen litt kompliserte ord. Alle diktene var veldig like, handla stort sett om livet, døden, ensomhet og langsomt å finne riktig vei.

Bok var ikke så bra ifølge meg så jeg vil gi den terningkast 2, jeg tror ikke noe sånt noe er bra nok til å vinne uprisen.


Unn Toril

Dikt du burde lese

Skrevet av 31. oktober 2019 av Unn Toril på Smestad ungdomsskole

Boka jeg har leste heter «Kom og sett meg i ord en» det er en bok om dikt for ungdom. Den er skrevet av Kristian Bergquist. Det var ganske mange forskjellig dikt med samme handling på en måte. Diktene handler om når man ikke har de beste dagene i livet, men at du skal klare og komme deg gjennom det.

Boka er skrevet på en veldig fin måte. Det er en veldig lettlest bok den har 78 sider. Den passer til de som er glad i og lese dikt, og til de som ikke er så glad i og lese bøker.

Jeg synes boka var ganske bra siden det var en lettlest bok. Og fordi man fikk et innblikk av veldig mange forskjellige dikt med samme handling, som ungdom kan gå igjennom.

Jeg gir boka terningkast 5

Vis flere anmeldelser

Til toppen