Kjendiskjærste

Kirsti Kristoffersen Cappelen Damm 2022 29 anmeldelser

Over natta blir Mathias, Karolines sommerkjæreste, superkjendis i hele Norden. Han blir en som alle har en mening om, og helt umulig å få tak i. Når noen private bilder lekker ut, må Karoline forholde seg til en helt ny Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

nei

Bok 2

Skrevet av 13. desember 2022 av nei på Bråtejordet skole

I starten var det litt kjedelig og det gikk litt tregt å lese den, men etter hvert så blir boken bedre og bedre. Fordi at det er ikke noe spennende på starten, og det skjer ikke noe spennende. Jeg syntes det er en bra bok, fordi den forteller om følelser, og det er en ganske realistisk bok. Noen kan også kjenne seg igjen i boka. Etter hvert når jeg leser boka blir det mer spennende, fordi at det er ting som skjer mer etter hvert i boka.


Mariam

Boken for den som er glad i drama.

Skrevet av 13. desember 2022 av Mariam på Tjøme ungdomsskole

Boken for meg var ikke svært interessant, men jeg har litt vansker med å lese så hvis man har det så er den boken utrolig grei å enkel å lese. For de som er glad i drama og handlinger så kan denne boken her være noe for deg.

Mine meninger om boka er at den er enkel å skjønne seg på du misforstår ikke meningen med den. Det skjer ikke veldig mye så ofte, men jo lenger inn i boka jo mer skjer det noe. jeg likte det så man ble ikke fort lei. Starten kan være litt kjedelig, men kanskje man har bedre opplevelse hvis du leser første boka. Nå fikk ikke jeg muligheten til det, men det kan jo være en ting.

Til syvende og sist så var boka midt på 3 kanskje, ikke noe for meg. For noen andre så kan den være utrolig fin.


Maria

Kjendisen lever opp til forventningene

Skrevet av 13. desember 2022 av Maria på Lagård ungdomsskole

Boka handler om Karoline som hadde en kjæreste forrige sommer som ble superkjendis over natta. De har ingen kontakt eller noe sånt og Karoline savner sommerferien. En dag blir et bilde av dem spredd, men det er ikke mulig for Karoline å få kontakt med Mathias. Karoline holder på å gi opp, helt til bestemor kommer.
Dette er den andre boka av tre bøker. I starten var det litt kjedelig og det gikk litt tregt å lese den, men når du leser mer og mer så ble boken bedre og bedre. Jeg syns dette er en veldig spennende bok med mange interessante og realistiske hendelser. Jeg syntes boken lever opp til forventingene, men som sagt er den litt treg i starten.
Jeg syns også at boken er veldig bra siden følelsene karakterene føler på er veldig realistiske, mange ungdommer kan føle på slike følelser. Det gir også boken ett pluss siden da er det lettere å relatere til boken.
Terningkast: 5


.

kjendis kjæreste

Skrevet av 13. desember 2022 av . på Bråtejordet skole

Kjendis kjæreste handler om en jente som heter karoline som er sammen med en kjendis som heter Mathias også møter de på flere problemer på grunn av at Mathias er kjendis. Det skjedde lite i boken og handlingen var treig.
Boken var litt treig og kjedelig å lese. Det var ofte at boken ikke hadde noen spennende deler og derfor likte jeg den ikke. Boken var også ikke noe for meg, men noen andre kunne kanskje ha likt den. Så personlig vil jeg gi den en 3/6


Skrevet av 12. desember 2022 av på Tjøme ungdomsskole

Kjendiskjæreste er en bok som har mye av det samme som skjedde igjennom boken og det var ikke alltid det var like interessant. Det var også noen ganger det var litt treigt å lese den siden alt skjedde på en gang.

Jeg synes at denne boken fortjener en U-prisen, siden denne boken har vært spennende og bra. Det som jeg syns var bra i boken var at den hadde mange spennings topper og god fortelling i seg. Hvis du skal lese boken Kjendiskjæreste så vil jeg si at det er best å lese den første boken i serien, siden jeg startet på kjendiskjæreste og jeg skjønte ikke så mye igjennom boka.

Det var en helt grei bok og den anbefales å få lest, det er en fin fortsettelse etter den første boken. Jeg gir denne boken et terningkast 4.

Vis flere anmeldelser

Til toppen