Kjendiskjærste

Kirsti Kristoffersen Cappelen Damm 2022 29 anmeldelser

Over natta blir Mathias, Karolines sommerkjæreste, superkjendis i hele Norden. Han blir en som alle har en mening om, og helt umulig å få tak i. Når noen private bilder lekker ut, må Karoline forholde seg til en helt ny Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Eliana

Kjendis kjæreste

Skrevet av 15. desember 2022 av Eliana på Vormsund ungdomsskole

Jeg likte boka veldig godt, men starten av boka var veldig kjedelig. Jeg syns at den var kjedelig i starten fordi den var bare inne på et tema i ganske mange sider og kapitler, jeg kjente at jeg ble mindre interessert t i boka når de bare satt fokuset på kun 1 temaet som var at hun savna kjæresten sin og det bare var snakk om det i flere sider. Etter jeg hadde kommet halvveis i boka begynte det å bli mer interessant og mere snakk om litt forskjellige ting som for eksempel at de begynte å snakke igjen og møtes igjen og til slutt endte opp med at de ble sammen igjen. Forfatteren forklarte personene godt og bakgrunnen rundt personene. Så jeg tenker at jeg gir denne boka terningkast 4 fordi starten var ikke så spennende, men det ble spennende etter hvert som du kom i boka, klarte ikke å lese boka ferdig men likte den veldig godt så langt jeg kom.


Zahra

Kjendis Kjæreste

Skrevet av 15. desember 2022 av Zahra på Bråtejordet skole

Boken Kjendis kjæreste er fortsettelse fra boken kjendis crush. Starten på boken synes jeg det var kjedelig, men senere i boken begynte det å skje noen greier. Karoline fant ut av at Mathias er kjent og er med i mange reklamer og tv-programmer. Karoline prøver å kontakte Mathias på alle slags måter, men får ikke det til. Detter er romantisk bok som handler om kjærlighet og drama. Jeg personlig likte boken, men samtidig syntes jeg det var litt kjedelig, de gikk ganske treigt gjennom hele boken. Når starten på en bok er spennende, oppmuntrer det leseren med å lese hele boken. Boken hadde en del gode beskrivelser som gjorde enklere med å transformere i boken. Jeg vi anbefale boken til de som liker romantiske bøker som handler om kjærlighet osv. Jeg vil gi denne boken en terningkast 4 fordi jeg syntes boken var kjedelig samtidig gikk det treigt.


Jenny Amelia

Livet snudd på hodet

Skrevet av 15. desember 2022 av Jenny Amelia på Eide ungdomsskole

Jeg har lest boka Kjendis Kjæreste, som er skrevet av Kirsti Kristoffersen. Første oppslag av boka var i 2022. Boka starter rett inn i handlingen, og det er fordi det finnes flere bøker av serien. Det er den andre boken i en trilogi. Sjangeren er romantikk og drama. I boka er det en hovedperson, og hun heter Karoline.

Boka handler om Karoline som tidligere i sommer var sammen med en som het Mathias. Karoline var fortsatt forelsket i han, og nå skal Mathias plutselig være med på et TV-program som heter Star Factory. Mathias ble veldig populær, og fikk mange jenter etter seg. Noen gamle bilder blir delt av Karoline og Mathias, som blir spredt på sosiale medier og rykter seg veldig fort. Plutselig tar Mathias kontakt, og livet til de begge blir snudd på hodet.

Jeg synes at boka var veldig bra, for den var spennende og koselig å lese. Boka er skrevet kronologisk. Den var kanskje litt kjedelig i starten, men det gjorde ikke så mye fordi den hadde veldig mange flotte handlinger der det skjedde mye spennende. Mye skjedde i boka, og den var veldig gøy å lese, å man får lyst til å bare lese mer og mer. Mange av vendepunktene i boka var egentlig ganske forventet, så det kom ikke som noe sjokk.

Boka var ganske lett, forståelsesfull og enkel å lese, men hadde veldig mange sider med veldig mye tekst. Det var også veldig lett å leve seg inn i boka, for den fortalte mye, av både tankene deres og hva som skjedde. Den har helt greit med sider, og tar ikke så alt for lang tid å lese.

Jeg vil gi denne boka en terningkast 5, fordi jeg likte godt det den handlet om, og den var veldig spennende og koselig å lese. Det eneste jeg savner er en litt bedre slutt som man får vite litt mer, men det er vel det som er meninga.. Jeg vil anbefale den til U-prisen, for jeg synes den var veldig bra og lett å lese.


Hedda

Kjendis kjæreste.

Skrevet av 15. desember 2022 av Hedda på Inderøy ungdomsskole

Kjendis kjæreste handler om en jente som heter Karoline, hun hadde en kjæreste i sommer som hun møtte på campingplassen, som het Mathias. men når sommeren ble slutt mistet de kontakten for Mathias ble superkjendis over natta.
boka var bra, men jeg synes den var lit treig i starten, for de forklarte så mye. i starten var boka veldig rotete som gjorde det kjedelig å lese den. men boka ble bedre og mer spennende når man kom mitt i boka. jeg synes det er bra at de har forklart følelsene til personene og hvordan de har det. jeg synes boka var bra, å den passer for ungdom så jeg gjir boka terningkast 4


Pernille

Kjendis-kjæreste

Skrevet av 13. desember 2022 av Pernille på Tjøme ungdomsskole

"Kjendiskjæreste" er en bok med temaet drama og kjærlighet. Denne boken er bok to i
en trilogi.

Boken handler om hovedpersonen Karoline som i sommer var kjæreste med Mathias. Mathias skal plutselig være med i et TV-program med mange andre folk fra hele Skandinavia nemlig "Star Factory". Det var ingen som viste at de kjente hverandre, men da noen bilder fra sommeren ble delt av dem på Instagram blir både livet til Karoline og Mathias snudd på hodet.

For meg var ikke denne boken noe, jeg synes den var vanskelig å sette seg inn i og måtte starte på nytt med den flere ganger fordi jeg ikke fikk med meg starten. Boken var veldig treg i starten, men da jeg hadde lest rundt 100-120 sider ble den bedre og jeg begynte og få med meg det som skjedde. Jeg synes den var treg i starten fordi det skjedde ikke noe og jeg synes det er veldig kjedelig å lese bøker som det ikke skjer noe i med en gang. Boken var også veldig gjentagende i starten.

Denne boken passer for de som liker kjærlighets/dramabøker, og som har god tålmodighet med bøker fordi som sakt så var denne boken ganske treg i starten. Derfor vil jeg gi denne boken terningkast 3.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Kaja Kulsvehagen

En skikkelig pageturner!

Skrevet av 22. november 2022 av Kaja Kulsvehagen på Berg Montesorriskole

Karoline har kjærlighetssorg etter at hun måtte forlate sin sommerkjæreste. Nemlig Mathias, som hun tror hun aldri kommer til å få se igjen. Det varer ikke lenge, for Mathias Lund har plutselig blitt, ikke bare Norges, men Skandinavias superstjerne. Han er overalt, og alle jentene i hele Norden er betatt av han. Alt Karoline ønsker er å glemme han, men det blir absolutt umulig. En dag lekker det noen bilder fra sommerferien, av Karoline og Mathias. Plutselig blir hun ringt av et skjult nummer. Hun svarer. – Hei Karoline, det er meg. Det er Mathias.

Kjendiskjæreste er en veldig flott roman, og den andre boken i Kjendiskjæreste-triologien. Den starter rett i handling, og har spenningen gående fra første til siste side. Den har ingen lange og treige partier og er en skikkelig pageturner. Den er ikke så forutsigbar, og har en veldig uoriginal handling. Slutten er veldig åpen og sikter til at man er nødt til å lese neste bok for å få svar på alle spørsmål man har. Så jeg vil råde alle til at om man starter å lese denne eller Kjendiscrush som er den første i triologien, så burde man ha neste liggende klar.

Med det at Karoline er på en alder rundt 15 år, så er den veldig lett å leve seg inn i, samtidig som at det er en situasjon jeg tror det er veldig veldig få som har opplevd.

Språket forfatteren har brukt passer kjempebra til innholdet, og ett ord hun har brukt en god del ganger er “Djises” som jeg synes er veldig gøy, for det er et ord som ikke så mange bruker og man hører det ikke så ofte. Språket er veldig lett, og jeg møtte ikke på noen ord som jeg ikke forstod.

Romanen har et så godt driv at hele var lest på en kveld. Og neste bok i serien ble lest dagen etter. Samtidig som at det skjer så mye, så er forfatteren så god til å sette ord på følelsene til Karoline, på en måte som ikke gjør det kjedelig.

Jeg synes at denne triologien er de beste tre bøkene jeg har lest i hele u-prisen 2023 og jeg håper at Kjendiskjæreste blir nominert til u-prisen, for det synes jeg den fortjener.

Til toppen