Kjendiscrush

Kirsti Kristoffersen Cappelen Damm 2022 33 anmeldelser

Hva om den du er forelska i plutselig blir den mest kjente personen i hele landet? Karoline møter Mathias på en avsidesliggende campingplass i sommerferien. Alt er helt perfekt, bortsett fra at det er noe ved Mathias som er litt Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Suzanne

Suzanne

Skrevet av 15. desember 2022 av Suzanne på Eide ungdomsskole

Jeg har lest Kjendis crush. Kirsti Kristoffersen er forfatter i denne boka. Sjangeren på denne boka er drama. Hovedpersonen i denne boka her Karoline. Hun skal på campingtur med bestemoren. Hun har ikke lyst, men foreldrene hennes tvinger henne. De pusser opp huset og da kunne hun ikke være hjemme. Hun kjedet seg i starten på sommeren, men så møter hun Norah og Mathias. Karoline og Mathias får etter hvert mer og mer følelser for hverandre. Karoline syns at denne sommeren ble til den fantastiske sommeren, og hun ville ha den igjen.
Jeg syns boka var bra, men den var litt kjedelig noen ganger, fordi det var så lite som skjedde. Det var lite spenning, og det er litt dumt, fordi jeg syns bøker med spenning er gode. Boka slutter med at Karoline finner ut at Mathias er kjendis. Slutten var uventet.
Denne boken var grei, men jeg har lest bedre. Du får høre hva hovedpersonen tenker og føler. Den var enkel å lese og språket var veldig forståelig. Det var korte setninger. Det er ikke banning. Boka var ikke vanskelig å legge fra seg. Det var ei fin bok. Jeg tror denne kan bli nominert til u-prisen. Jeg gir den terningkast 4.


Arezo

Kjærlighet ved første blikk

Skrevet av 14. desember 2022 av Arezo på Engerdal barne -og ungdomsskole

Kjendiscrush er skrevet av Kirsti Kristoffersen og er utgitt i 2022. Det er en kjærlighetsbok. Boka handler om ei jente som må være med bestemora si hele sommerferien på campingtur. Det ble en << tvangs- campingtur>> på grunn av foreldrene sine og hun fikk ikke lov å være hos bestevenninna si Emma.

De første dagene på campingturen kjeder Karolina med K seg, men etter hvert får hun en venn som heter Norah. Karolina forelsker seg i en gutt som heter Mathias. Det blir forelskelse, et første kysset og masse forviklinger. Men det er noen ting som Mathias skjuler, noe han ikke vil si.

Det er slutt på sommerferien og også mellom dem fordi de bor langt unna hverandre. Skolen har begynt og alt er som vanlig igjen. For Karolina kjennes det ikke vanlig ut og hun klarer ikke å glemme Mathias. Tankene og minnene om han er overalt. Plutselig en dag skjønner hun at det var en del ting han har holdt skjult for henne, men kommer hun til å finne hva det er?

Dette er en bok som handler om kjærlighet. Boka er veldig realistisk og fengende. Den er godt skrevet og har gode beskrivelser.

Den kunne vært bedre hvis forfatteren hadde med noen bilder. Boka er på ungdomsspråket og passer godt for ungdommer

Terningkast:5


Hanna Jansvik

Kjendis crush, mer som kjendis rush

Skrevet av 13. desember 2022 av Hanna Jansvik på Øresvik skole

Jeg har lest boka Kjendis crush som er skrevet av Kristi Kristoffersen, boka har 189 sider.
Jeg synes at boka var kort og gikk litt for fort. Noen ganger var boken litt kjedelig med sammenheng at forfatter hoppet over noen dager. Hun nevner veldig mye i starten av boka at Karoline synes at det var urettferdig gjort av familien hennes å sende henne bort. Mens senere i boka får vi bare vite om Mathias. Crissy var også en stor del i starten av boka og tokk opp mye plass selv om det egentlig var en kjempe liten detalj i det større bildet.
I boka får hovedkarakteren Karoline møte ei jente som heter Nora, Nora virker litt falsk og ekkel mot Karoline, noe som gjør boka litt mer interessant. Selv om det er mye jeg gjerne vil vite i ettertid så var det ikke noe kjedelig å lese i boken. Det var bare noen hull som ikke ble tettet.
Alt i alt synes jeg det var en god bok, men den gikk litt fort synes jeg.
terningkast 4


Ruby

Kunne vært mer spenning

Skrevet av 12. desember 2022 av Ruby på Tjøme ungdomsskole

"Kjendis-Crush" er en bok som passer veldig godt ungdom. Da jeg først begynte å lese den syntes jeg at den var kjedelig, men litt senere begynte den å bli spennende. Du får fordype deg inn i tankene til Karoline og følelsene hennes. Måten de har beskrevet følelsene hennes får deg til å nesten føle det samme som henne.

Boka handler om at Karoline blir tvunget til å dra på camping med bestemoren sin og er veldig gretten. Egentlig skulle hun på hytta til beste venninna hennes, en hytte med fin utsikt og kjekke gutter. Karoline tror at det kommer til å bli den verste sommeren, men det snur seg fort. På campinga møter hun Norah og Mathias og det ender opp med å være den beste sommeren hun har opplevd. Den sommeren fikk hun prøve ut mye hun aldri har gjort før. Noe som blir en stor greie for Karoline er Mathias. Plutselig føler hun følelser hun har ikke følt for noen før. Rundt han vil hun se bra ut, hun vil være med han hele tida, får sommerfugler i magen og vil ikke drite seg ut foran han. Men Mathias har en hemmelighet som ødelegger for de to.

I min mening var ikke boka veldig spennende, jeg tror bare at det ikke var en bok for meg. Den hadde hvert bedre hvis det hadde skjedd mer. Jeg følte at det skjedde det samme om og om igjen, det var bare slutten som var litt variert fra resten. Noe som fikk meg til å ville lese neste bok er slutten. Den stoppa opp midt i noe, det er da jeg synes den først ble veldig spennende.

Jeg gir boka terningkast 4, fordi den var bra, men kunne vært bedre. Jeg ville anbefalt denne boka til folk som syntes at sjalusi, vennskap og kjærlighet er spennende innafor bøker.


Zahra

Opplevelsen av den beste sommeren

Skrevet av 12. desember 2022 av Zahra på Bråtejordet skole

Boken Kjendis Crush handler om en jente som heter Karoline. Hun er med bestemoren hennes på camping til sommerferien, på grunn av at foreldrene hennes pusser opp rommet hennes. Karoline er ikke så interessert i å være med på camping. Men en dag transformerer den kjedelige sommeren til den beste sommeren hun noen gang har opplevd. Dette skjer da hun møtte Norah og Mathias. Følelsene mellom Karoline og Mathias utvider seg for hver eneste dag til at de er på gråten for å splitte fra hverandre på den siste dagen.
Dette er en absolutt en bok for meg. Jeg følte denne boken ganske dypt da jeg leste denne boken og klarte lett å transformere meg i boken. Jeg vil anbefale denne boken til folk som liker romantiske bøker og kjærlighet. Jeg vil personlig gi denne boken 6. Fordi jeg likte den veldig godt til at jeg er allerede på spor med å lese Kjendis Kjæreste.

Vis flere anmeldelser

Til toppen