Kjære Miss Nina Simone

Tor Fretheim Cappelen Damm 2013 10 anmeldelser

Kjære Miss Nina Simone er en sterk og inntrengende fortelling om en hendelse i 18-åringen Simons liv. Vi forstår tidlig at det har skjedd noe forferdelig, og litt etter litt får vi vite hva. Fortellingen blir skrevet som et brev Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Ikke mye spennende med Nina Simone

Boka var ikke så veldig spennende på forsiden. Jeg begynte å lese den boken etter en venn som har lest den og hun syntes at den var lett å lese, men at det ikke skjedde så mye .
Boken var om gutt som bodde sammen med foreldrene sine. Gutten het Simon og var 18 år. Nina Simone var en sanger som foreldene til Simon var på en av konsertene hennes og sånn ble Simon til. Moren til Simon gikk i et kor. Hun dro og kom aldri tilbake. Etter at moren ikke kommer en stund begynner Simon bekymrer seg, men det virker ikke som faren bekymrer seg så veldig mye. Neste morgen står det i avisen at politiet har funnet en død dame, naken og pakket inn i en plastpose. Det viser seg at dø dama var moren til Simon og at faren står bak alt!
Det er de to mest spennende tingene som skjer i boka, om at moren blir funnet dø og at faren har gjort det.
Jeg anbefaler ikke denne boka fordi den er kjedelig.


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Kjære Miss Nina Simone

Denne boken er den kjedeligste boken jeg har lest fordi man vet ikke hvor man var. Den handler om en mann som er på tur med til et fengsel for å møte sin far. Men lengere bak i tid så ble mora drept av faren. Så han som sitter på toget forteller om livet sitt.
Jeg syns denne boken hadde en vanskelig og hard handling til å forstå. Jeg forsto ikke veldig mye. Jeg anbefaler ikke denne boken til noen i en alder fra 10-15år men kanskje for de i 40 års alderen. (Dag Ernhard 8.klasse)


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Kjære Miss Nina Simone

Denne boka var veldig lang og kjedelig. Han bare sitter på et tog og tenker. Det er nesten ingenting å skrive om denne boka. Den hadde en handling som var litt vanskelig å forstå, men det var ikke noe spesielt med. Anbefales for de som liker korte kjedelige bøker. (Rolf 8.klasse)


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Kjære Miss Nina Simone

Boka er skrevet av Tor Fretheim. Boka Handler om en som heter Simon og sitter på et tog. Han har med seg pc-en på toget og skal skrive en historie. Det har han aldri gjort før. Han starter med å tenke på minner om foreldrene sine, han vurderer og skrive noe om disse. Vi får høre mye om faren hans og om det gale faren hans hadde gjort. Hele togturen forsøker han og skrive på sin fortelling. Denne boka var skrevet på en uvant måte. Det er vanskelig og skulle anbefale den til noen. (Ådne 8.klasse)


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Kjære Miss Nina Simone

Boken handler om en gutt som sitter på et tog. Gutten forteller historien om livet sitt. I historien hans forteller han om når han bodde hjemme. Moren hans skulle dra med koret sitt til fjells hvor de skulle øve, men når hun er med koret pakker hun sakene sine og drar. Etter det begynner politiet og ettersøke. Jeg synes at denne boken er ekstremt kjedelig. Det er fordi det ikke er noe action i boken. Jeg anbefaler denne boken for 13år og opp. (Erik 8.klasse)

Til toppen