Kjære Evan Hansen

Benj Pasek, Justin Paul, Steven Levenson, Val Emmich Aschehoug Oversetter: Torleif Sjøgren-Erichsen 2019 1 anmeldelse

«Kjære Evan Hansen. Dette kommer til å bli en fantastisk dag, og nå skal jeg forklare hvorfor ...» På ordre fra terapeuten sin skriver Evan Hansen brev til seg selv. Men når et av disse brevene blir funnet i lomma Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Ask Jakob Ødegård Johansen

Kjære Evan Hansen

Skrevet av 25. oktober 2019 av Ask Jakob Ødegård Johansen på Torstad ungdomsskole

av Val Emmich, Steven Levenson, Benj Pasek og Justin Paul
Anmeldt av Ask Jakob Ødegård Johansen

Denne boken handler om Evan Hansen som har sosial angst. Han får ordre av terapauten sin om å skrive et brev til seg selv. Men når ett av disse brevene blir funnet i lomma til avdøde Connor Murphy, blir det tolket som et selvmordsbrev til Evan. Dette gir Evan muligheten til å passe inn på skolen. Evan må bare late som at han var den hemmelige bestevennen til Connor. Men en løgn kan bli til flere!

Dette var en veldig spennende og trist bok som man kan kjenne seg igjen i. Vi får vite mye om Evan og om livet og følelsene hans, og boka er lett å lese og ekstremt vanskelig å legge ifra seg. Synspunktet er fra Evan og man får et godt innblikk på hvordan det er å passe inn på skolen.

Dette er en bok jeg anbefaler for alle over ca. 11 år. Dette er en bok med mye følelser . Både gutter og jenter kan lese den:)

Terningkast: 5

Til toppen