Killerinstinkt

Thomas Enger Kagge 2017 63 anmeldelser

Hvor godt kjenner du egentlig menneskene du har rundt deg? Det spørsmålet må Even Tollefsen finne svaret på når hans eks-kjæreste Mari blir funnet drept på Fredheim videregående skole morgenen etter revypremieren. En av Evens venner blir også funnet grovt Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Oliwia

Oliwia

Skrevet av 24. oktober 2018 av Oliwia på Furnes ungdomsskole

Denne boken er en krimbok. Det handler om Even som blir beskyldt for drap av eks kjæresten sin, Mari. Han prøver å finne ut av hvem som er morderen samtidig som livet hans blir vendt helt opp ned. Det skjer rett og slett veldig mye dritt på en gang.

Jeg er egt ikke en fan av krimbøker men jeg syntes at denne boken var veldig spennende og jeg klarte ikke å slutte å lese.

Noe jeg syntes kan være en minus er at jeg synes at denne boken var veldig spennende men jeg synes ikke at den akkurat skiller seg så veldig ut fra andre krimromaner, for eksempel krimromaner er jo skrevet for og være ganske skremmende og litt skummelt også men jeg mener at det er en veldig typisk krimbok der det handler om et lite sted der det skjer masse mord og andre forbrytelser og hovedpersonen prøver og finne det ut.

Mitt tips er da kanskje at forfatteren kunne ha prøvd å være litt mer kreativ. Boken var også ganske forvirrende innimellom når mye skjedde på en gang.

Det var en veldig spennende bok 🙂


Lilja

Lilja

Skrevet av 12. oktober 2018 av Lilja på Torstad ungdomsskole

Killerinstinkt av Thomas Enger

Killerinstinkt er en krim bok, den handler om en som heter Even som blir anklaget for et mord. Alt skjer på et lite sted som heter Fredheim. forandringer skjer også i hjemmet hans for eksempel moren får seg en ny kjæreste og det blir mye for han og takle. Even prøver og finne ut hvem som er morderen. Han finner ut mange nye hemmeligheter både om faren hans og andre mord.

Jeg synes at denne boken var veldig spennende men jeg synes ikke at den akkurat skiller seg så veldig ut fra andre krimromaner, for eksempel krimromaner er jo skrevet for og være ganske skremmende og litt skummelt også men jeg mener at det er en veldig typisk krimbok der det handler om et lite sted der det skjer masse mord og andre forbrytelser og hovedpersonen prøver og finne det ut.

Boken var veldig lettlest og enkel og forstå og lese

Jeg likte denne boken fordi den var veldig spennende og ikke kjedelig, det skjer nye ting ganske ofte og det er mange mystisk mysterier i boken og boken gjorde at jeg hadde lyst til og lese mer og mer i den.
Jeg likte ikke denne boken fordi når det skjer nye hendelser nesten hele tiden er det spennende men noen ganger blir det litt mye og holde styr på og det er mye man må huske og derfor er det ikke alltids så enkelt og henge med, og noen ganger kan det skje mange ting på en gang og da blir man veldig forvirret.


B

B

Skrevet av 12. oktober 2018 av B på Brandsfjord skole

jeg syns at boken er veldig bra og morsomt, det er også en bra måte å ikke spille fortnite på hele dagen


Jens Jørgen Jakobsen

Jens Jørgen Jakobsen

Skrevet av 17. september 2018 av Jens Jørgen Jakobsen på Åmot ungdomsskole

Jeg leste et lite utdrag og det var kjempe spennene. vil gjerne lese hele boka og det skal jeg. anbefaler alle som liker spenningsbøker i å lese denne boka. jeg er 13 år men jeg sitter nå i timen å skriver dette. fordi det er viktig å lese å ikke bare spille Fortnite. så les denne å ikke spill data;)


Arianne Must

Arianne Must

Skrevet av 28. mai 2018 av Arianne Must på Bjørnevatn

Killerinstinkt handler om Even. Kjæresten til hans er blitt drept, og han bruker de neste dagene på å finne ut av ting å holde seg unna mistanke.

Jeg synes boken var bra. Den var skrevet på en unik måte hvor vi veksler mellom en rettsak og hovedhistorien. Vi leser hva Even svarer når advokaten stiller spørsmål, men vi får en mer detaljert historie.

Selve boken var bra skrevet og hadde en bra historie, men den var ikke svært sjokkerende. For meg var den ganske lik mange andre krim bøker. Språket var bra, bortsett fra at det ofte var som en voksen som prøvde å snakke som en tenåring. Det var også karakterer som var slik voksene ser dem og ikke helt slik som tenåringer egentlig er i dag. Det var litt som å se historien fra et helikopter. Ellers var historien veldig bra, men den kunne hatt litt flere spenningstopper
.
Terningkast:4

Vis flere anmeldelser

Til toppen