Kan vi bare late som

Camilla Helene Sandmo Vigmostad & Bjørke 2017 48 anmeldelser

Når Emma ikke spiller Sims eller drømmer om å bli en berømt blogger, driver hun med kunstløp. Punktum. Mer er det ikke tid til. Jossi driver med hockey og er først og fremst opptatt av å ha det gøy på Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?


Lina

Lina

Skrevet 6. desember 2018 av Lina på Brandbu ungdomsskole

Kan vi bare late som

Kan vi bare late som handler Emma som liker å drive med kunstløp på fritiden. I begynnelsen av boka er dette noe hun bryr seg mye om. Men en dag begynner hockeyguttene å trene ved siden av og da blir Emma opptatt med andre ting. Boka handler om vennskap, kjærlighet og forventningsfulle foreldre. Noe som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Forfatteren skriver på en fin måte som får meg til å ville lese mer. Det var litt lite som skjedde til tider, men alt i alt likte jeg boka godt. Jeg gir boka terningkast 5.Kan vi bare late som

Kan vi bare late som handler Emma som liker å drive med kunstløp på fritiden. I begynnelsen av boka er dette noe hun bryr seg mye om. Men en dag begynner hockeyguttene å trene ved siden av og da blir Emma opptatt med andre ting. Boka handler om vennskap, kjærlighet og forventningsfulle foreldre. Noe som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Forfatteren skriver på en fin måte som får meg til å ville lese mer. Det var litt lite som skjedde til tider, men alt i alt likte jeg boka godt. Jeg gir boka terningkast 5.


Martine

Martine

Skrevet 13. november 2018 av Martine på Brandbu ungdomsskole

Dette er en bok jeg likte utrolig godt. Da jeg leste bakpå fikk jeg en tanke om hvordan det ville ende, men jeg ble hele tiden usikker underveis på om det faktisk var dette som kom til å skje. Det var noe jeg likte veldig godt. Handlingen begynte raskt og man ble godt kjent med hovedpersonene. Jeg føler forfatteren har gjort en god jobb med bruk av språk, da jeg føler dette er noe jeg kunne sagt selv. Dette var en bok jeg så frem til å plukke opp og fortsette å lese i. Forsiden passet godt til teksten, og jeg synes den var kreativ og innbydende. Jeg synes det var litt lite drama, men ellers helt super.
Terningkast: 5


Iben Vestad

Iben Vestad

Skrevet 26. oktober 2018 av Iben Vestad på Furnes ungdomsskole

Boken handler om Emma som elsker kunstløp. Emma hater hockey. Alt ved hockey. Guttene, lukten av de svette sokkene hockeypucken og Jossi. Men som alle andre har Emma drømmer. Drømmer om å bli blogger og drømmer om å drukne de hun ikke liker på spillet Sims.

Jeg synes boka er bra siden boken har:
– ganske bra handling
– intensitet
– bra beskrivelser som vi ser for oss
– latter, spenning og pinlighet

Boken gir inspirasjon til å være seg selv og legger opp til at uansett hvem du er så er du bra nok uansett.

Jeg synes boken er bra, men jeg tror ikke den burde bli med i bokfinalen…

Boken får terningkast: 4


Thao My

Thao My

Skrevet 16. oktober 2018 av Thao My på Brandbu ungdomsskole

Kan vi bare late som

Jeg syntes at boka var spennende og litt trist, men teksten i boka var veldig tett sånn at jeg ikke kunne finne akkurat hvor jeg leste. Da jeg leste bok følte det ut som at jeg så på en serie på TV-en, spennende med masse vennskap, kjærlighet og litt drama. Men det jeg ikke forventet meg var at Emma og Jossi ble forelsket i hverandre, jeg tenkte at boka handlet bare om vennskap men det var veldig spennende spesielt da de sto opp mot di andre og viste dem at man trenger ikke å like det motsatte kjønn, men at man kan like hvem som helst. Den triste delen av boka var slutten jeg følte meg veldig trist da Jossi måtte flyte. Boka er ikke akkurat en sånn bok jeg er liker å lese men den var veldig spennende, og det kan hende at flere som leser den kommer til å syntes det også. Jeg gir boka terningkast 5.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Martine Bækø Eilertsen

Martine Bækø Eilertsen

Skrevet 7. mai 2018 av Martine Bækø Eilertsen på Bjørnevatn skole

Bokanmeldelse av boka kan vi bare late som
Forfatter Camilla sandmo
Jeg syntes overskriften på bok passer godt og den er fengende og jeg syntes at det er en klassisk kjærlighets bok med litt drama på grunn av hendelsene.
Og jeg syntes boka var lett og lese og den hadde passe store bokstaver, samtidig som at den var veldig spennende og ikke hadde så mange sider. Boka ligner ikke på noen andre bøker jeg har lest men den er ikke så ulik andre bøker heller med hendelsene heller.
Boka var helt grei og lese for den var ikke så lang, og det var ikke for mye skrift på sidene og ikke så mange sider heller og det var store tydelige, leselige bokstaver.
Hendelsene i boka er ganske spennende og slutten er nesten forventet. Noen av hendelsene i boka kjenner nok de fleste seg igjen med følelsene og handlingen, jeg syntes boka passer best for jenter for boka er litt jentete, med det så mener jeg i kranglene og måten ting blir sakt og gjort på boka handler også om en liten forelskelse, mellom en gutt som spiller is hockey og en jente som driver med kunst løp men en del i boka så forandrer alt det seg.
Boka går ut på denne forelskelsen og hvordan de møtes, og at de skal prøve hverandres sport en stund, det blir en konkurranse mellom is hockey og kunstløp. Og hvem som er best og får hele is banen.

Terning kast: 5

Til toppen